Československá kuchyně podobné
Ladislav Koreček , Antonín Nestával , František Syrový
Dáváme touto knihou do rukou zájemců dílo, které by mělo alespoň částečně uspokojit ty, kteří mají o vaření hlubší zájem a chtějí moderní přípravou jídel uspokojovat své blízké i nejnáročnější znalce dobrého jídla.
Podobné knihy (5)
![Česká a slovenská kuchařka Česká a slovenská kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153511/ceska-a-slovenska-kucharka-153511.jpg?v=1362663282)
Stravovací zvyklosti u nás a na Slovensku do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Kuchyně obou zemí proto byly velmi výrazně ovlivněny svojí polohou. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, jednalo se ... více
![Tradiční česká a slovenská kuchařka Tradiční česká a slovenská kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99879/tradicni-ceska-a-slovenska-kucharka-99879.jpg?v=1324221463)
Česká a slovenská gastronomie se může pyšnit velkým bohatstvím receptur národních, krajových i lokálních. Je třeba zdůraznit téměř encyklopedickou úplnost této knihy, jejíž receptová část obsahuje kromě tradičních jídel ... více
![Sladké jedlá - Ottova vidiecka kuchárka Sladké jedlá - Ottova vidiecka kuchárka](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446083/sladke-jedla-ottova-vidiecka-kuchar-MhF-446083.jpg?v=1592734892)
Ďalšia originálna kuchárska kniha z Ottovho nakladateľstva vám prináša bohatú ponuku receptov na sladké hlavné jedlá. Tvorcovia knihy čerpali najmä z tradičnej českej, slovenskej a stredoeurópskej kuchyne, ktorej pokrmy ... více
![Velká kuchařka Velká kuchařka](https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80952/velka-kucharka-80952.jpg?v=1309205029)
Kuchař je veřejným ochráncem gastronomické kultury národa.Takovým člověkem byl autor této knihy. V této knize najdete recepty pro všechny roční období. Naleznete v ní úplné základy jednoduše popsané i složitější pokrmy ,... více
![Velká česká kuchařka 1 Velká česká kuchařka 1](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281866/velka-ceska-kucharka-1-xvF-281866.jpg?v=1454407641)
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu... více