Domácí pekař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivu hodnocení
Klára Hadašová
Kniha domácí pekař, která má 400 stran, tištěných na recyklovaném papíře, provede každého výrobou velkého množství chleba a sladkého i slaného pečiva od namletí mouky až po upečení toho, co si budeme přát.
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2018 , AnalfabetOriginální název:
Domácí pekař
více info...
5 |
|
8 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Domácí pekař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivu: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 8
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
kuchařky chléb pečivo pečení domácí výroba kvásek
Autorovy další knížky
2014 | Domácí mlékař |
2018 | Domácí pekař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k dobrému pečivu |
2019 | Domácí mlékař II |