Jedlo ako jed, jedlo ako liek hodnocení
kolektiv autorů
Abecedný sprievodca bezpečnou a zdravou výživou. Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Okrem iného sa dozviete, čím si po jedle ochránite svoje zuby proti zubnému kazu -- stačí obed či večeru zajesť syrom. Sú tu porovnávané staré babské povery s vedeckými výskumami. Kniha vám poradí, ako môžete vhodnou stravou predchádzať bežným ochoreniam a bolestiam. Obsahuje jasné údaje o vitamínoch a mineráloch i o skladovaní potravín.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 1998 , Reader's Digest Výber (SK)Originální název:
Foods That Harm, Foods That Heal, 1996
více info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
7 x |
3 |
|
16 x |
2 |
|
2 x |
1 |
|
1 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Jedlo ako jed, jedlo ako liek: 72 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 33
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
ovoce zelenina zdraví stravování, výživa jídlo zdravá výživa