Jedlo ako jed, jedlo ako liek vydání
kolektiv autorů
Abecedný sprievodca bezpečnou a zdravou výživou. Je surová mrkva zdravšia ako varená? Väčšina ľudí si myslí, že áno. V tejto knihe môžete zistiť, prečo to nie je pravda. Okrem iného sa dozviete, čím si po jedle ochránite svoje zuby proti zubnému kazu -- stačí obed či večeru zajesť syrom. Sú tu porovnávané staré babské povery s vedeckými výskumami. Kniha vám poradí, ako môžete vhodnou stravou predchádzať bežným ochoreniam a bolestiam. Obsahuje jasné údaje o vitamínoch a mineráloch i o skladovaní potravín.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 1998 , Reader's Digest Výber (SK)Originální název:
Foods That Harm, Foods That Heal, 1996
více info...
Vydání (3)
Jídlo jako jed, jídlo jako lék
2016, Tarsago (ČR)
ISBN: 978-80-7406-317-6Jídlo jako jed, jídlo jako lék
1998, Reader's Digest Výběr (ČR)
ISBN: 80-902069-7-2Štítky knihy
ovoce zelenina zdraví stravování, výživa jídlo zdravá výživa