Mléko, mléčné výrobky a máslo hodnocení
Jaroslav Zach , Jiří Daněk
Kapitoly: Nový způsob hodnocení jakosti mlékárenských výrobků, Odborné názvosloví, Mléko, Smetana, Mléčné kysané výrobky tekuté a podmáslí, Kakaové mléko, Mléčné koktaily, Jogurty, Tvarohy, Sýry, Měkké sýry, Tvrdé sýry, Plísňové sýry, Tavené sýry, Olomoucké tvarůžky, Sýry ovčí, Máslo, Mražené mléčné výrobky, Sušené mléčné výrobky, Zahuštěné /kondenzované/ mléčné výrobky, Seznam platných technických norem výrobků mlékárenského průmyslu, Seznam platných technických norem sýrových pomazánek a krémů vyraběných maloobchodními podniky. První vydání. Cena knihy v čase vydání: 8,50 Kčs.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Mléko, mléčné výrobky a máslo: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).