Mléko, mléčné výrobky a máslo tempo & emoce
Jaroslav Zach , Jiří Daněk
Kapitoly: Nový způsob hodnocení jakosti mlékárenských výrobků, Odborné názvosloví, Mléko, Smetana, Mléčné kysané výrobky tekuté a podmáslí, Kakaové mléko, Mléčné koktaily, Jogurty, Tvarohy, Sýry, Měkké sýry, Tvrdé sýry, Plísňové sýry, Tavené sýry, Olomoucké tvarůžky, Sýry ovčí, Máslo, Mražené mléčné výrobky, Sušené mléčné výrobky, Zahuštěné /kondenzované/ mléčné výrobky, Seznam platných technických norem výrobků mlékárenského průmyslu, Seznam platných technických norem sýrových pomazánek a krémů vyraběných maloobchodními podniky. První vydání. Cena knihy v čase vydání: 8,50 Kčs.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.