Perníčkování: Základní techniky a recepty hodnocení
Tereza Semerádová
Tato knížka je výsledkem šesti let sbírání zkušeností a spousty pokusů a omylů. Na 332 stránkách jsem se snažila sepsat všechny základní techniky a recepty, které jsem za roky vedení své Facebookové stránky posbírala. Ve 12 kapitolách se seznámíte s historií perníkářského řemesla, různými druhy perníkového těsta, včetně vytlačovaného perníku z dřevěných forem, a především se způsoby práce s bílkovou polevou. Každá kapitola je doplněná o podrobné foto návody, šablonky či grafické nákresy. I když s perníčky teprve začínáte, díky této knížce se nebudete muset bát pustit například i do složitejších projektů, jako jsou vypouklé perníčky, nebo krajka zdobená bílkovou polevou. Zjistíte, že krásných krajkových výsledků dosáhnete i pouhým použitím zředěné polevy a malého štětečku.... celý text
5 |
|
3 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Perníčkování: Základní techniky a recepty: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2022 | Perníčkování: Základní techniky a recepty |
2019 | Marketing na Facebooku a Instagramu |