Perníčkování: Základní techniky a recepty tempo & emoce
Tereza Semerádová
Tato knížka je výsledkem šesti let sbírání zkušeností a spousty pokusů a omylů. Na 332 stránkách jsem se snažila sepsat všechny základní techniky a recepty, které jsem za roky vedení své Facebookové stránky posbírala. Ve 12 kapitolách se seznámíte s historií perníkářského řemesla, různými druhy perníkového těsta, včetně vytlačovaného perníku z dřevěných forem, a především se způsoby práce s bílkovou polevou. Každá kapitola je doplněná o podrobné foto návody, šablonky či grafické nákresy. I když s perníčky teprve začínáte, díky této knížce se nebudete muset bát pustit například i do složitejších projektů, jako jsou vypouklé perníčky, nebo krajka zdobená bílkovou polevou. Zjistíte, že krásných krajkových výsledků dosáhnete i pouhým použitím zředěné polevy a malého štětečku.... celý text
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
2022 | Perníčkování: Základní techniky a recepty |
2019 | Marketing na Facebooku a Instagramu |