Receptury studených pokrmů hodnocení
František Syrový , Antonín Pilař , Jaroslav Runštuk , Jiřina Wágnerová
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320257/bmid_receptury-studenych-pokrmu-pOS-320257.jpg
5
3
3
Tato kniha je určena ke studiu na hotelové škole.
5 |
|
2 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Receptury studených pokrmů: 93 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Aluš65 (n)
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).