Receptury teplých pokrmů hodnocení
Jaroslav Runštuk
Osmé vydání. Učebnice pro kuchaře. Pro začínající kuchaře je důležité, aby měli vše krok za krokem sepsáno. Je důležité, aby ani sebemenší detaily nebyly vynechány. A to se v této učebnici docela povedlo. Jedná se o receptury jak studených, tak i teplých pokrmů pro studenty hotelových a gastro škol. Obsahuje receptury na notoricky známé pokrmy. Učebnici by si mohli pořídit i laici, kteří s vařením doma teprve začínají.... celý text
5 |
|
15 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
6 x |
2 |
|
3 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Receptury teplých pokrmů: 82 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 26
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2015 | Receptury teplých pokrmů |
1997 | Receptury studených pokrmů |
1992 | Z východočeského rendlíku |
1992 | 100 a 1 českých lidových jídel |
1992 | Pivní hlad aneb speciality z piva k pivu |