Skryté nebezpečí zdravých potravin hodnocení
Steven R. Gundry
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize! Průlomový mezinárodní bestseller mění názory odborníků a široké veřejnosti na to, jaké potraviny jsou skutečně zdravé. Odhaluje bílkovinu lektin, která je obsažena v mnoha rostlinách a dalších potravinách, které běžně konzumujeme. Autor, vystudovaný lékař, srozumitelně vysvětluje, jak lektiny přispívají ke zhoršování zdravotního stavu a proč zejména průmyslové zpracování zemědělských produktů stojí za tím, že se mnohé potraviny staly spíše škodlivými než prospěšnými. Provede vás třemi ozdravnými programy, během kterých nahradíte potraviny podporující zánětlivé procesy vhodnými alternativami, posilující prospěšnou mikroflóru ve střevech. Získáte také vzorové jídelníčky pro jednotlivé fáze ozdravných programů a recepty, včetně těch pro vegetariány.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2019 , GradaOriginální název:
The Plant Paradox – The Hidden Dangers in „Healthy“ Foods That Cause Disease and Weight Gain, 2017
více info...
5 |
|
9 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
3 x |
2 |
|
3 x |
1 |
|
1 x |
|
3 x |
Hodnocení knihy Skryté nebezpečí zdravých potravin: 66 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 22
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).