Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem hodnocení
Jeni Wright
Je řeč o těstovinách, o jejich jednotlivých druzích, o jejich domácí výrobě a univerzálním použití při přípravě jedinečných kulinářských pochoutek. Zkrátka, dostává se nám do rukou pečlivě zpracovaný průvodce po základních surovinách všemi oblíbené italské kuchyně. Publikace je tištěná na křídový papír, je v převážné části obrazová a v textové části stručně a výstižně metodická. Autorka se neomezuje na strohý výčet kuchařských předpisů, ale seznamuje čtenáře jak s širším kulturním pozadím umění italské kuchyně, tak s podrobnou znalostí těstovin jako nepostradatelné součásti většiny italských jídel... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Svojtka & CoOriginální název:
The Cook´s Encyklopedia of Pasta, 1994
více info...
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
kuchařky encyklopedie těstoviny
Autorovy další knížky
2014 | Škola kuchařských technik |
2003 | Těstoviny - Praktická kuchařka krok za krokem |