Výroba mléka hodnocení
Lubomír Kratochvíl
Publikace shrnuje nejnovější domácí i zahraniční poznatky. Je věnována odborníkům v potravinářském průmyslu i zemědělství a zabývá se : - složením mléka, obsahem cizorodých látek, získáním a ošetřením mléka v prvovýrobě, moderními technologiemi.
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Výroba mléka: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
1988 | Mlékařství |
1965 | Speciální zootechnika |
1987 | Výroba mléka |
1987 | Faktory ovlivňující složení mléčného tuku |
1979 | Cvičení z technologie živočišných výrobků - 1. díl |