Výroba mléka tempo & emoce
Lubomír Kratochvíl
Publikace shrnuje nejnovější domácí i zahraniční poznatky. Je věnována odborníkům v potravinářském průmyslu i zemědělství a zabývá se : - složením mléka, obsahem cizorodých látek, získáním a ošetřením mléka v prvovýrobě, moderními technologiemi.
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Autorovy další knížky
1988 | Mlékařství |
1965 | Speciální zootechnika |
1987 | Výroba mléka |
1987 | Faktory ovlivňující složení mléčného tuku |
1979 | Cvičení z technologie živočišných výrobků - 1. díl |