Krajové speciality: Krkonošská kuchyně bazar
Jaroslav Vašák

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.... celý text
Bazar (1)

jako nová
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky

Paulus vs. Ihnačák / Ihnačák vs. Paulus
50 Kč

Dieta? Vím ještě víc
40 Kč

30 minut v kuchyni
220 Kč

Moje sváteční pečení
300 Kč
Autorovy další knížky
2006 | ![]() |
2008 | ![]() |
1993 | ![]() |
2007 | ![]() |
2011 | ![]() |