Krajové speciality: Krkonošská kuchyně přehled
Jaroslav Vašák
Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krajové speciality: Krkonošská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Krajové speciality: Krkonošská kuchyně v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 2x |
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Tuto knihu mi věnovala jedna moje známá.
Občas z této knihy něco udělám, ale spíše v zimě. Ty recepty jsou velice dobré, ale spíše takové zahřívací. Brambory, slanina, uzené, česnek, majoránka...