Krajové speciality: Krkonošská kuchyně přehled

Krajové speciality: Krkonošská kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130451/krkonosska-kuchyne-130451.jpg 3 3 3

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krajové speciality: Krkonošská kuchyně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Medunkavera
07.09.2021 3 z 5

Tuto knihu mi věnovala jedna moje známá.
Občas z této knihy něco udělám, ale spíše v zimě. Ty recepty jsou velice dobré, ale spíše takové zahřívací. Brambory, slanina, uzené, česnek, majoránka...


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krajové speciality: Krkonošská kuchyně v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x