Ztracená naděje

Ztracená naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197039/bmid_bez-nadeje-ztracena-nadeje-eIh-197039.jpg 4 1571 1571

Bez naděje / Beznádejná série

< 2. díl

Colleen Hooverová okouzlila čtenáře románem Bez naděje, příběhem toho, co se stalo, když dívka jménem Sky potkala dávno ztraceného přítele z dětství, Deana Holdera. S Holderovou pomocí odhalila Sky šokující rodinná tajemství a vyrovnala se s city a vzpomínkami, které v ní zanechaly hluboké jizvy. Bez naděje byl Skyin příběh. A ve Ztrácení naděje se konečně dozvíme pravdu o Deanu Holderovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Yoli (ČR)

Losing Hope, 2013

katerinad
31.01.2015 3 z 5

Kniha, která mi poskytla už jen málo nových informací, ale přesto něco. Ale pomohlo že jsem tuhle knihu četla po delší době, než knihu první. Původně jsem to neměla vůbec v plánu a pak z náhlého popudu jsem si ji nakonec pořídila. Hodnotím však stejně jako knihu z pohledu Sky.

Tejezka
31.01.2015 5 z 5

Velmi pěkné pokračování....Líbilo se mi, jak Holder psal dopisy své mrtvé sestře....V tomto díle jsem si zamilovala kamaráda od Holdera, Daniela...Jeho hlášky byly prostě skvělé, musela jsem se pokaždé smát jeho oslovování...Doporučuji...

malazluta
29.01.2015 5 z 5

Druhý díl je stejně výborný jako první. Dopisy, které psal Holder své sestře, asi nikoho nenechají chladným a skvěle dokreslují celý příběh. Těžko říct, z čího pohledu je tento příběh poutavější, rozhodně oba díly stojí za přečtení.

lechaba
23.01.2015 5 z 5

Opravdu velmi krásná knížka, stejně jako první díl.. Snad se brzo dočkáme i filmového ztvárnění, ke kterému už spisovatelka podepsala smlouvu o prodeji filmových práv..

Mikik
21.01.2015 4 z 5

Už ne tak poutavé jako první díl,protože třičtvrtě knihy už bylo řečeno a napsáno v té první, ale to navíc, co tam bylo, bylo fakt dobrý:-)

RosMeggie
19.01.2015 5 z 5

Taaakže... Tento díl z Holderova (Deanova) pohledu se mi líbil víc jako ten z pohledu Sky (Hope)... Nevím proč, ale pravděpodobně za to můžou ty dopisy, u kterých se mi skoro vždycky aspoň lehce zakalilo víčko slzami... Prostě byly dojemné... :)...

Rozhodně tuto knihu doporučuji, je opět úžasná a skvělá... :D

Xoxo,
Rose

Makyt
19.01.2015 5 z 5

Jo, tak tohle stojí za to... první i druhý díl jsou senzační, zfilmovaná knížka by byla hitem. Prolínání lásky a bolesti ze strachu, co se dozvíte... Prostě od začátku do konce stojí za to.

Theresz
12.01.2015 5 z 5

Opět musím maximálně pochválit autorku, druhý díl, je stejně skvělý, jako ten první. Včera jsem přečetla celou knihu ,,Bez naděje,, dnes jsem dočetla tuto...
Těším se, až kniha bude zfilmovaná :-) hlavně se těším, na další její knihy, věřím, že nezklamou! Jsem víc, než spokojená :-)

Kdo chce, může si přečíst i bonusovou kapitolu pod názvem ,,Finding-Cinderella,, :-)
Jde o Six a Daniela, víc se dozvíte uvnitř :-)

Dennee_b
05.01.2015 5 z 5

V této knize se prostě zamilujete do hlavního hrdiny i kdyby jste nechtěly (ženy:D). I první díl se povedl. Knihy o stejném ději, jen z dvou pohledů. Netuším jak to autorka mohla napsat tak, aby se to hltalo jedna báseň a nic se nudně neopakovalo. Nečekaný děj, prostě super!:)

Terka18
27.12.2014 5 z 5

Jak popsat dokonalost knihy? Když jsem četla první díl Bez naděje, nevěřila jsem, že i druhý díl bude tak úžasný. Nečetla jsem je hned po sobě, druhý díl jsem četla s docela velkým časovým rozestupem, ALE PÁNI. Knížku jsem přečetla jedním dechem, skvěle popsáno, jak se cítil Holder v jednotlivých situacích. Vše co nebylo v prvním díle, bylo tady a zaklaplo vše do sebe. Naprosto úžasná série.

BookLovers
18.12.2014 5 z 5

SKVELA KONECNE JSEM POCHOPILA CO SE V DOME JEJIHO OTCE STALO.

Nelly
18.12.2014 4 z 5

Musím se přiznat, že po přečtení prvního dílu jsem váhala, zda číst druhý, když už vlastně čtenář ví, o co jde. Ale nelituji! Vyprávění z pohledu Holdera je mnohem, mnohem lepší - jeho emoce jsou daleko uvěřitelnější a mně (i když nejsem muž) bližší než ty, které autorka přiřadila Sky. Oběma knihám jsem dala čtyři hvězdičky, ale tato je opravdu lepší, tak 4,5 hvězdičky - na pátou to nedosáhne, asi právě proto, že po přečtení prvního dílu mi zde chybí nějaké překvapení (i když tam samozřejmě něco nového je). A ještě přiznávám, že tento díl spustil nějakou tu slzičku, první nee...

Samira
02.12.2014 5 z 5

Skvělá, můžu jen a jen chválit. První kniha z jeho pohledu, která funguje i samostatně, když neznáte předchozí a pokud ji znáte, ani trošku nenudí. Je možná ještě o kus smutnější, hlavně na začátku, ale na konci nabízí více naděje. Mnohé nové scény i postavy, forma deníku pro lepší vyjádření pocitů i dynamizaci děje a taky nečekané zvraty! Doporučuji!!!

dubakm
30.11.2014 5 z 5

Pro mně, díky dopisům ,možná i o malinko lepší než Bez naděje. I když jsme jádro příběhu znali, to vše kolem Holdera a Less nám příběh ucelilo a hodně i vysvětlilo. A ja se pustím do novely Finding Cinderella :-))

Annie G.
24.11.2014

Tento díl je stejně skvělý jako první. Jen malá rada, nečtěte to po sobě, mě z toho někdy hrabalo ;-)

LilianaFalcon
16.11.2014 4 z 5

Jeden z mála případů, kdy mi 2. díl a 2. úhel pohledu připadal lepší než ten 1.
Holdera mám prostě radši ;-) no a hlavně je tu ta "chybějící" část s Less.

Aléda
13.11.2014 5 z 5

Neuvěřitelný příběh!! Ze začátku, se mi do této knihy moc nechtělo, protože jsem si myslela, že to bude to samý, jenom z pohledu jiného hlavního hrdiny a bude to nezáživné. Ale hned ze začátku mě kniha pohltila a nemohla jsem přestat číst dál :) Je tam spoustu nových informací ohledně Holdera, jak to prožíval on (ještě i před tím než poznal Sky) Nevím, jestli bych dokázala přesně určit který díl byl lepší, ale tenhle díl mi připadal nějak víc smutnější - na konci jsem si trochu pobrečela :) Jinak doporučuji a dávám 5*

l.ennca
02.11.2014 4 z 5

První díl mě zaujal více, možná to je tím, že druhý díl je s pár novými informacemi to samé, co díl první, akorát z pohledu druhého hlavního hrdiny.

hatuli
26.10.2014 5 z 5

Super,mám ji ve čtečce,dočetla jsem ji běhěm večera,i Ztracená naděje čte se sama,nechcete se od toho odtrhnout,dobře jednoduše plynule napsaná,teď dočítám o Six a Danielovi,všechny tři knihy jedním dechem :-)

sisi koblizc!
24.10.2014 4 z 5

Četla jsem i první díl a myslím že oba byli stejně dokonalé :)