Brambory - jednoduché recepty pro každého
neznámý - neuveden
nehodnoceno
Brambory patří k nejrozšířenějším druhům potravin a ani vy se bez nich při vaření jistě neobejdete. Můžete je vařit, opékat, smažit, péct... Uplatní se v zeleninových polévkách, salátech a předkrmech, jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako samostatný pokrm, například v podobě koláčů s masovou nebo zeleninovou náplní. Brambory vám určitě zachutnají také zapečené se směsí zeleniny, s rybami nebo plody moře s masem. Postupy vysvětlujeme krok za krokem a pro názornost připojujeme také barevné fotografie. Tato kuchařka vám pomůže objevit mnoho nových vynikajících jídel pro každou příležitost, proto by se ve vaší kuchyni neměla chybět. Přeloženo z angličtiny.... celý text
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2001 | Bible |
1997 | Epos o Gilgamešovi |
2013 | Z rodinné kroniky Lady Fuckingham |
1986 | Píseň o Rolandovi |
2003 | Béowulf |