Chřest v kuchyni
Jarmila Teplíková

Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví.... celý text
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2003 | ![]() |
2006 | ![]() |
2005 | ![]() |
2006 | ![]() |
2004 | ![]() |
Veľký výber lákavých receptov s chřestom za použitia bežne dostupných surovín a jednoduché postupy. Jediná výtka je, že pri niektorých receptoch chýba uvedenie niektorých ingrediencii pred samotným postupom, v ktorom sa spomínajú, ale kvôli tej chybe potom nevieme, aké množstvo je treba použiť, je to ozaj školácka chyba, ktorú si nevšimol ani editor.