Chřest v kuchyni podobné
Jarmila Teplíková
Kniha přináší zkušeným i mladým kuchařkám i zahrádkářům základní informace o chřestu, jak botanické, tak návod na zahrádkářské pěstování této zeleniny. Navazují kapitoly s recepty, které dokazují, že chřest má nekonečně mnoho kuchařského využití. Publikace končí informacemi o účincích chřestu na lidské zdraví.... celý text
Podobné knihy (2)
V hlavní roli chřest Mirka van Gils Slavíková (p)Bílé zlato, královská zelenina, elixír mládí – to jsou synonyma pro voňavé, křupavé chřestové výhonky. Chřest je zdrojem vlákniny, kyseliny listové, ryboflavinu a dalších vitaminů. Snižuje hladinu cholesterolu, upravuje ... více
Chřest Lenka Požárová
Padesát předpisů na předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla a především zeleninové směsi pečené i nepečené, jejichž hlavní složku tvoří chřest. Jednoduché recepty s dostupnými ingrediencemi, přehled surovin, doba příprav... více
Autorovy další knížky
2003 | Houby - česká encyklopedie |
2006 | Olivová kuchařka |
2005 | Zázvor v kuchyni |
2004 | Houby známé a exotické: Pěstování a kuchyňská úprava |
2006 | Chřest v kuchyni |