Na prahu touhy
Stephanie Laurens (p)
Klub Bastion série
Nejtěžší chvíle v životě Christiana Allardyceho, markýze z Dearne, nastala v okamžiku, kdy musel volit mezi povinností a láskou. Odešel sice sloužit králi a vlasti, ale na lady Letitii Randallovou a její hebké rty nikdy nezapomněl, i když byl přesvědčen, že ji již nikdy nespatří. Když tedy od ní přichází prosba o pomoc, jeho srdce se téměř zastaví. Letitia sice nemůže zapomenout na Christianovu zradu a obrací se na něj jen velice nerada, ale slíbila svému bratrovi, že pomůže očistit jeho jméno za každou cenu. A teď jí nezbývá, než se pokusit znovu svést svého bývalého milence Z cyklu Klub Bastion... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
The Edge of Desire, 2008
Konečně jsem se dočkala a tento díl byl super.Napětí,romantika,padouch,prostě paráda,stejně jako druhý díl i tady byl příběh čtivý od začátku do konce.Ani na chvíli jsem se nenudila.
Mám a měla jsem ráda všechny členy Klubu a miluji celou sérii, Letitia se snaží dělat imunní vůči Christianovi, protože se cítí ukřivděná kvůli minulosti. To samé ale Christian vůči ní. A mýlí se samozřejmě oba. Otázkou je, kdy a jak upřímně dokážou odpustit tomu druhému.
Do toho podivná vražda manžela Letitie a její bratr Justin, který má problém držet se stranou.
Nejvíc si ale užívám tajemnosti bývalého velitele Dalziela. Moc se těším na tento poslední díl a doufám, že bude skvělou tečkou série.
Kromě posledního dílu této série jsem četla vše od této spisovatelky. A všechny se mi líbily, tento taky. Jen mě byla hl.hrdinka víc nesympatická než bych chtěla. Někdy to vypadalo,že se už smířím s jejím charkterem a pak hups a zase nic. No prostě jsem jí nepřišla na chuť a to jako jediné ze všech sérií. Těším se na Dalziele, je to má oblíbená postava.☺ 2020 doplnění: ještě jedna zajímavá postava tu je Neville Roscoe. Ten by mě moc zajímal a konečně se v srpnu o něm v jeho příběhu dozvím.
Musím říct, že se Chris k Letitii nezachoval zrovna nejlíp, tak nevím proč se cítí uražený.
romance historické romance láska z dětství
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Za mňa, zatím, najlepšia část serie...