Víc než pokušení
Stephanie Laurens (p)
Klub Bastion série
Gervase Tregarth, šestý hrabě z Crowhurstu, ve chvíli furiantské nezodpovědnosti prohlásí, že se ožení s první vhodnou ženou, která překročí jeho práh. Uzavřen na zámku svých předků nepředpokládá, že by se mohl do takové situace dostat. Potkává však přitažlivou sousedku, Madelaine Gascoineovou. Léta strávená v tajné službě naučila Gervase, že je třeba si vždy mít zadní vrátka. Neožení se s Madelaine, pokud si v čemkoli nebudou rozumět. A to je třeba prověřit, proto naláká krásnou sousedku také do své náruče.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
Beyond Seduction, 2007
Na odstřel - džentlmen snídá šunku, párky a vajíčka a pije kafe a chudák dáma upíjí čaj a uštipuje toast s marmeládou. Nic proti toastům, ale vajíčka jsou vajíčka a kafe je kafe, dámy!
Tak konečně se to prolomilo a tento příběh už byl zase moc hezký.Mělo to vše,co má romantický příběh mít.
Lady, která ukrývá své pravé já, aby dokázala zvládnout výchovu svých tří bratří rošťáků a aby byla uznávána v mužské společnosti, oproti gentlemanovi, který v ní jako první vidí vášnivou ženu, upřímnou, hodnou a oddanou rodině. To je zároveň i to, po čem on touží. Ale ona odmítá připustit, že by někoho mohla zajímat jako žena a všechny jeho pokusy se míjí účinkem, i když časem se do něj zamiluje.
Teprve nebezpečí a strach pochopí, že on udělá vše, aby ochránil nejen ji a její rodinu, ale aby jí ukázal, že za vším stojí láska k ní.
Moc krásné a celou sérii si plně užívám.
já jsem se opět Zamilovala. Knížka mě tak pohltila že byla přečtena za pár hodin. Knížku velmi doporučuji
Aj aj... kdyz se do dohazovani vlozi tri mladsi sestricky :-D Zacatek me vazne bavil a bylo fajn, ze do toho bylo zapleteno tolik sourozencu a ze si s nimi mohli hlavni hrdinove navzajem trochu vypomoct.
Jen by hlavni hrdinka nemusela byt tak slepa... Kdyby prozrela o trochu driv, vubec by to pribehu neuskodilo.
Četla jsem už skoro všechny knížky z této série a doufám že v té poslední nakonec dopadnou toho zrádce.
Mám moc ráda členy Klubu Bastion, vždycky si najdou nějakou vyjímečnou dámu a snaží získat její srdce. Nikdy to není tak jednoduché jak by si na začátku mysleli a tahle knížka je toho příkladem. moc doporučuju :-)
První kniha kterou sem měla tu čest číst a díky které sem si na této autorce vypěstovala závislost a četla už 99% jejích knih :-) a těším se na další...
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Tak tahle kniha se mi hodně líbila. Příběh i postavy byly úžasné. Rozhodně mnohonásobně lepší než v minulém díle. Bylo milé potkat i pár starých známých. Už se nemůžu dočkat na další díl.