Koření pro každé vaření
Dagmar Lánská , Bohumír Hlava , Miroslav Strouhal
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121896/koreni-pro-kazde-vareni-121896.jpg
4
17
17
Tato kniha je rádcem, co si počít s kořením, jak, kdy a co kořenit. Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod. Vyprávění doplňuje řada méně obvyklých předpisů na přípravu polévek, vaječných pokrmů, zeleniny, drůbeže, masa a salátů.... celý text
Přidat komentář
31.03.2013
Je dobré se do takové knihy kouknout a zjisti kolik je druhů koření. Člověk o spoustě z nich ví, ale nějak je zapomíná používat.
2
Koření moc nepoužívám. Pokud se potřebuju o koření něco dozvědět, tak se do ní občas podívám.