Koření pro každé vaření přehled
Dagmar Lánská , Bohumír Hlava , Miroslav Strouhal
Tato kniha je rádcem, co si počít s kořením, jak, kdy a co kořenit. Svěže psaný průvodce odkrývá bohatou paletu koření pro naši kuchyni. Seznamuje s významem koření v moderní výživě, s jeho složením, účinky a možnostmi použití. Upozorňuje na málo využívané koření z naší přírody a uvádí různé směsi koření a kořenicí přípravky, kořeněné omáčky, másla, oleje, octy apod. Vyprávění doplňuje řada méně obvyklých předpisů na přípravu polévek, vaječných pokrmů, zeleniny, drůbeže, masa a salátů.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koření pro každé vaření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (4)
Je dobré se do takové knihy kouknout a zjisti kolik je druhů koření. Člověk o spoustě z nich ví, ale nějak je zapomíná používat.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Koření pro každé vaření v seznamech
v Přečtených | 19x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 56x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 4x |
Koření moc nepoužívám. Pokud se potřebuju o koření něco dozvědět, tak se do ní občas podívám.