Normy jídel v závodních jídelnách
kolektiv autorů
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449621/bmid_normy-jidel-v-zavodnich-jidelnach-lv6-449621.jpg
5
1
1
Druhé doplněné vydání rozšířeného a upraveného souboru základních norem jídel pro závodní jídelny. Nový soubor je doplněn o dalších 176 jídel a některé normy jídel jsou upraveny podle připomínek z praxe. Účelem uspořádání základních norem jídel umožní pracovníkům závodních jídelen zvyšovat úroveň závodního stravování.... celý text
Přidat komentář
Pokud se někdo chystá vařit pro větší společnost, cca 100 porcí, jsem ochoten mu poslat materiálovou spotřebu surovin, výrobní postup a průměrnou váhu jedné porce. Samozřejmý je seznam receptů, který dodám předem, od polévek, omáček až po moučníky a pomazánky.
A teď vážně. Knihu mám od tchýně, která podle ní vařila oblíbené pokrmy v poměrném množství. A v připomínkách jednotlivých receptů jsou rady k nezaplacení, jinde je nenajdete.