Dobrá partie pro Cynstera

Dobrá partie pro Cynstera
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367415/bmid_dobra-partie-pro-cynstera-cQK-367415.jpg 4 67 67

Cynsterovská sága série

Nová generace Cynsterů série

3. díl

Marcus Cynster čeká, co mu osud přinese – zůstane ve svém milovaném Skotsku, nebo ho zanese někam daleko? On sám by nejraději strávil život po boku Niniver Carrickové, k níž ho srdce táhne už od dětství, ale ví, že tahle mladá lairdka klanu se za žádnou cenu vdávat nechce! Niniver zůstala z celé rodiny sama a teď je na ní, aby klan přivedla zpátky k blahobytu. Není to lehký úkol, takže nemůže riskovat, aby ji případný snoubenec rozptyloval… jenže s těmi se právě roztrhl pytel. Kdo jiný ji může uchránit před dotěrnými ctiteli než statečný a drsně vyhlížející Marcus Cynster? Jejich společná cesta nebude lehká – bude plná výzev, nepředvídaných nebezpečí, vášně a touhy… dokud si Niniver neuvědomí, že ona je pro Marcuse ta pravá!... celý text

Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

A Match for Marcus Cynster, 2015

miruska1
05.12.2021 2 z 5

Začátek super, ale patřil spíš do predošle části. A pak.... bylo ještě pár zajímavých strán. Za mně, jedná z nejslabších části.

narisa
20.11.2019 3 z 5

Marcus se mi moc líbil, ale oproti předchozímu dílu to byla hrozná nuda

mariva
29.10.2019 3 z 5

Nesleduji celou sérii a mám pocit, že jsem o moc nepřišla. Knížka mi přišla strašně roztahaná, klidně mohla mít o 100 - 150 stránek méně, protože někdy byla ta spousta omáčky okolo k nevydržení. Škoda, stručněji a živěji popsaný příběh mohl být docela fajn.

munka
28.12.2018 3 z 5

Trochu rozťahaný dej, veľa opisov, chýbal tam prvok, ktorý by dodal príbehu na zaujímavosti. Zapojenie Marcusových rodičov potešilo, ale príbeh to nezachránilo. Nová generácia je zatiaľ sklamaním.

rampapa
17.04.2018 5 z 5

Úžasná kniha a skvěle se čte jedním dechem.

Enny4
15.04.2018 4 z 5

Mě se tato kniha líbila o něco více než předchozí díl o Lucille a Thomasovi. Jinak souhlasím s komentářem havrmoni, že Cynsterovská sága měla skončit knihou Zimní romance.

havrmoni
31.03.2018 3 z 5

Bohužel tady bylo velké zklamání. Autorka měla skončit celou ságu tím zimním dílem,tam jsme nahlédli do nové generace,zjistili jak se po letech mají a šlus. Tohle už nemá grády. Navíc příběh Richarda,Thomase a Marcuse je jak přes kopírák. Oni se musí přizbůsobit ženě-vůdkyni. Příběh Marcusových rodičů se líbil moc,protože to mělo grády. Předchozí díl už nebyl tak zajímavý,ale ještě to nebylo nejhorší,páč i Thomas musel příjmout,že je nějaké nadpřirozeno. Kdežto Marcus k tomu byl vychován a věděl o své cestě životem a to už působilo (tedy na mě) nudně. Abych to schrnula,první a poslední třetina fajn,z prostředka vypustit všechny ty nesmyslný myšlenky na několik stránek. A ač nemám nic proti erotice a milostným scénám,tak 10 stran od polibku k zakončení samotného aktu,bylo i na mě moooooc natažené.

Sinjun
11.03.2018

Mne sa kniha pacila. Nevravim, ze som par stran nepereskocila, psy ma nebavili. Inak pekna kniha, cita sa dobre. TEsim sa na dalsie

lenka9778
07.03.2018 3 z 5

Kniha byla na mě zlouhavá. Části, které aspoň trochu zaujaly zase až moc zrychlené (odbyté). Uvítala bych více situací s Marcusovou rodinou. Bylo dokonce vidět, umělé prodlužování knihy (tedy zbytečnost). Chvílemi jsem si říkala, že kdybych si chtěla číst o podrobných popisech, sáhla bych po "Vojna a Mír". Už po knize o Lusille, jsem měla špatné tušení, a teď se mi potvrdilo. Autorka ztrácí ve svých knihách "švih" Obávám se, že bude hůř a hůř. Například při srovnání s příběhem o Silvestrovi a Honorii, se tehdejší nadšení se současným znuděním nedá vůbec srovnávat. I přes to dávám ale 3* zaujal mě totiž popis výcviku psů. S tím si dala autorka svědomitou práci.

maryzka
26.02.2018 2 z 5

Dlouho jsem přemýšlela co o tom napsat. Nuda? - ne docela . Ale musí se přečíst část knihy předchozí o Lucille Cynsterové, pokud si to člověk musí připomenout. Veselá kniha? - moc k popukání není, že by se člověk mohl dát k smíchu u čtení. Uvažování hlavních hrdinů? no spíš obrácené role- v hlavní roli částečně dominance žen, aby pak poznali, že s partnerem se žije trochu líp. No každopádně kniha není nudná, ale uvažování hlavních hrdinů příšerné, ještě, že se nakonec vyřeší to, kdo škodil klanu Garricků.