Dobrá partie pro Cynstera přehled
Theonne Ann De Kretser
Marcus Cynster čeká, co mu osud přinese – zůstane ve svém milovaném Skotsku, nebo ho zanese někam daleko? On sám by nejraději strávil život po boku Niniver Carrickové, k níž ho srdce táhne už od dětství, ale ví, že tahle mladá lairdka klanu se za žádnou cenu vdávat nechce! Niniver zůstala z celé rodiny sama a teď je na ní, aby klan přivedla zpátky k blahobytu. Není to lehký úkol, takže nemůže riskovat, aby ji případný snoubenec rozptyloval… jenže s těmi se právě roztrhl pytel. Kdo jiný ji může uchránit před dotěrnými ctiteli než statečný a drsně vyhlížející Marcus Cynster? Jejich společná cesta nebude lehká – bude plná výzev, nepředvídaných nebezpečí, vášně a touhy… dokud si Niniver neuvědomí, že ona je pro Marcuse ta pravá!... celý text
Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , HarlequinOriginální název:
A Match for Marcus Cynster, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobrá partie pro Cynstera. Přihlašte se a napište ho.
Nesleduji celou sérii a mám pocit, že jsem o moc nepřišla. Knížka mi přišla strašně roztahaná, klidně mohla mít o 100 - 150 stránek méně, protože někdy byla ta spousta omáčky okolo k nevydržení. Škoda, stručněji a živěji popsaný příběh mohl být docela fajn.
Kniha Dobrá partie pro Cynstera v seznamech
pro ženy romantika historické romance
2004 | Nevinné potěšení |
2011 | Všechno o vášni |
2010 | Démon touhy |
2005 | Svůdcova přísaha |
2010 | Skotské nevěsty |
Začátek super, ale patřil spíš do predošle části. A pak.... bylo ještě pár zajímavých strán. Za mně, jedná z nejslabších části.