Příliš pozdě

Příliš pozdě
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540356/bmid_prilis-pozde.jpg 5 21 21

Udělala by cokoliv, aby zajistila bezpečí svým milovaným. Sloan je uvězněná ve vztahu s Asou Jacksonem, nevypočitatelným drogovým dealerem, a zdá se, že nemá šanci se z něj vymanit. Cítí se spíš jako jeho majetek než jako člověk. Opustit ho však nemůže, protože platí výdaje za péči o jejího nemocného mladšího bratra. Když se Sloan jednoho dne seznámí s agentem Carterem, zajiskří to mezi nimi. Jenže jestli se to dozví Asa, zabije ho. A Asa Jackson bývá vždycky o krok napřed…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Too Late , 2016


více info...

Přidat komentář

Jeanine8
dnes 4 z 5

Já mám v poslední době trochu problém se do nových knih od Coleen začíst. Prostě nějak dokážu předem odhadnout, co se bude dít dál a už mě její knihy nedokážou tak překvapit nebo nějak rozebrat jako na začátku. Za mě 3-4 hvězdy, ale zaokrouhlím nahoru a budu se těšit na další knihu.

Šárka88
včera 5 z 5

4+1*
Konečně Colleen napsala knížku, která je od první stránky, až do poslední velmi čtivá. Tím si hodně vyžehlila ten menší kiks, který napsala s jinou spisovatelkou.
Děj jak z pohadky o zlém černokněžníkovi, mně se to moc líbilo, i když téma není zrovna líbivé a pro některé ženy noční můrou.
Jediné co bych vytkla je opravdu nesmrtelnost postavy a opravdu debilní právní systém týraných v USA. Pokud se zřejmě nestane něco opravdu hrozného, tak dávají od toho ruce pryč. Proto i ten trefný název knihy ,, Příliš pozdě


LenRan
02.07.2024 4 z 5

Celý příběh je jako od Colleen, srdceryvný, napínavý a bolestný. Zase se Vám chvíli zastaví srdce a někdy si říkáte, že to dál číst nechcete :)
Mám pouze jednu výtku a proto 4*,(upozorňuji na malý spoiler):
závěr knihy, s nezničitelným Asou už mi připadal až moc za hranou uvěřitelnosti a spíše připomínal Terminátora, za mne to mohlo skončit dříve.

evineckY
29.06.2024 5 z 5

TAK TO BYLO NĚCO !!!
Tuto knihu moc doporučuji všem ženám, které byly, nebo jsou
ponižované, týrané a utiskované...
Protože naděje je vždy !

Nedávno mluvili ve zprávách o nějakým chlapovi, co znásilnil holku. Dostal jen pár měsíců, protože byl bílej nebo protože měl nějaký válečný medaile nebo všechny tydle sračky dohromady. A celá Amerika z toho vyšilovala. Ať si člověk votevřel televizi, nebo internet, všude mleli jen vo tom, jak krátkej trest dostal. Tejdny to byla hlavní zpráva komplet všude. Už si nepamatuju podrobnosti, ale nebylo to tak, že by ten chlap znásilňoval jednu za druhou. Bylo to jeho první, možná druhý vobvinění. Ale všichni se tvářili, jako by to byl zasranej Hitler. Ne že by si ten kretén nezasloužil jít sedět, a třeba i na dýl. Já se ho nezastávám. Jenom mě trochu štve, že můj případ se nedostal do národních zpráv ani na jedinou zkurvenou vteřinu. Dyť já kurva zabil chlapa, a ani mě za to nevobvinili. Ved jsem tu největší dealerskou síť v rámci kampusu vod doby, kdy vůbec nějaký kampusy začaly existovat, a ani za to mě nevobvinili. Zajal jsem poldu, toho křiváka Ryana, mířil mu na hlavu – a co? Soudce mě až do soudu nechal v domácím vězení.
Domácí vězení. Šest bezva měsíců válení doma.
To je fakt vtip. Celá tadle země a ty rasistický pokrytci, co ji vedou, jsou špatnej vtip a těžej z toho lidi jako já. Styděl bych se za svou vlast, kdybych ji tolik nemiloval, protože mi v ní kurva díky tomu nehrozej žádný postihy.
A když už jsme u bílejch kluků, co můžou mít sex bez souhlasu dotyčný, a nic se jim za to nestane… nemám ani dost prstů na obou rukou, abych spočítal, kolikrát jsem byl v holce bez jejího svolení.

PetraN17
29.06.2024 5 z 5

Nemůžu než opět ohodnotit pěti hvězdami :)))
Jsem ráda, že nakonec autorka příběh vydala jako knihu, protože jsem se do postav vžila a bylo by mi líto je nepoznat.
Doporučuji