Příliš pozdě přehled
Colleen Hoover
Udělala by cokoliv, aby zajistila bezpečí svým milovaným. Sloan je uvězněná ve vztahu s Asou Jacksonem, nevypočitatelným drogovým dealerem, a zdá se, že nemá šanci se z něj vymanit. Cítí se spíš jako jeho majetek než jako člověk. Opustit ho však nemůže, protože platí výdaje za péči o jejího nemocného mladšího bratra. Když se Sloan jednoho dne seznámí s agentem Carterem, zajiskří to mezi nimi. Jenže jestli se to dozví Asa, zabije ho. A Asa Jackson bývá vždycky o krok napřed…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (ČR)Originální název:
Too Late, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příliš pozdě. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem dostala na doporučení, není to můj žánr ale knize jsem dala šanci. Od prvních stránek mě kniha pohltila a za jeden den jsem ji celou přečetla. Musela jsem vědět, jak to všechno dopadne ikdyž člověk už po půlce knihy nějakou představu má. Konec knihy mi přišel už zbytečně natažený za to -* ale jinak se mi kniha velice líbila a určitě si od autorky ještě něco přečtu.
Další super kniha od autorky. Jen ten konec mi přišel takový překombinovaný a skončila bych o 100 stránek dříve. Za to -1 hvězdička.
10 nejčtenějších knih (srpen)
15.08.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (30. týden)
31.07.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (29. týden)
24.07.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Svět nám nic nedluží. Musíme si vzít, co nám dává, a vytěžit z toho co nejvíc.“
Kniha Příliš pozdě v seznamech
v Mé knihovně | 276x |
2018 | Námi to končí |
2016 | Odvrácená tvář lásky |
2014 | Bez naděje |
2020 | Pravda, nebo lež |
2014 | Život jedna báseň |
Přečteno ve 2 dnech. Kniha je napínavá, má spád. Hlavní myšlenka není nic, co bychom nečetli už stokrát, ale téma drog a domácího násilí ji okořeňuje. Doporučuji pokud se chystáte číst něco, co vás pohltí, ale nezahltí mozek.