Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby
Libuše Vlachová
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/311005/bmid_zavarujeme-ovoce-zeleninu-a-houby-Ztu-311005.jpg
5
3
3
Kuchařka popisuje pracovní metody při nejrůznějších druzích konzervace ovoce, zeleniny a hub, zavařování, výrobě sirupů a moštů, sušení, proslazování i zmrazování.
Přidat komentář
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |
jedna z nejlepších kniha o zavařování, sterilovaný kopr a hrášek podle receptury z této knihy děláme 30 let, plus knihy je i u konzervavované zeleniny, ovoce, hub tak 2-3 zajímavé recepty na využití sterilovaných produktů