Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby podobné
Libuše Vlachová
Kuchařka popisuje pracovní metody při nejrůznějších druzích konzervace ovoce, zeleniny a hub, zavařování, výrobě sirupů a moštů, sušení, proslazování i zmrazování.
Podobné knihy (5)
Zima se zeptá Eva ŠafářováKromě předpisů na různé způsoby konzervování ovoce, zeleniny a hub informuje autorka o správném ukládání ovoce, brambor, zavařenin a vajec. Seznamuje s přísadami používanými při konzervování a s bylinkami vhodnými k ochu... více
153 zaváranín a mäsových jedál Sestry Anastázie Anastazja Pustelnikova
Recepty na zaváranie ovocia a zeleniny-sirupy, lekváre, džemy, kompóty, pretlaky, šaláty, huby, lečo. Jedlá z hydiny, rôzneho mäsa a rýb. více
Zavařujeme po celý rok Lea Filipová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Zavařujeme ovoce a zeleninu Jaroslav Vašák
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více
Zavařeniny Eva Večeřová
Edice: Sada české kuchyně. více
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |