Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem

Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53565/zelene-potraviny-kdy-53565.jpg 4 7 7

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.... celý text

Přidat komentář

HelenBarbora
11.03.2020 5 z 5

Skvěle zpracované téma, po přečtení knihy si myslím, že lidé, kteří zelené potraviny nejí, musí být sebevrazi :)

Jack Bauer
30.09.2014 5 z 5

Výborná kniha o zelené stravě, která mě přesvědčila zase zkusit něco nového, jen mám velké obavy, abych při dlouhodobém užívání zeleného ječmene, chlorelly apod. nezezelenal a nestal se nakonec ze mne vodník. Je jich hodně mezi námi, sice nejsou zelení, zato jsou Neviditelní.
Doporučuji všem, kteří se chtějí zbavit únavy, nemocí a nebo jen potřebují získat více energie a radosti ze života.


Autorovy knížky

2010  80%Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem