Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přehled
Maria Dallen
Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Výborná kniha o zelené stravě, která mě přesvědčila zase zkusit něco nového, jen mám velké obavy, abych při dlouhodobém užívání zeleného ječmene, chlorelly apod. nezezelenal a nestal se nakonec ze mne vodník. Je jich hodně mezi námi, sice nejsou zelení, zato jsou Neviditelní.
Doporučuji všem, kteří se chtějí zbavit únavy, nemocí a nebo jen potřebují získat více energie a radosti ze života.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem v seznamech
v Přečtených | 13x |
ve Čtenářské výzvě | 2x |
v Knihotéce | 4x |
v Chystám se číst | 8x |
v Chci si koupit | 4x |
v dalších seznamech | 1x |
Skvěle zpracované téma, po přečtení knihy si myslím, že lidé, kteří zelené potraviny nejí, musí být sebevrazi :)