Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem podobné
Maria Dallen
Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.... celý text
Podobné knihy (4)
Učebnice zelených potravin (Chlorella Pyrenoidosa) Václav RathouskýKniha je o přínosech pozoruhodné mořské řasy v kontextu našeho každodenního života, o podání "starých" poznatků o chlorelle v nových souvislostech, a to svižně přístupným a zajímavým jazykem. více
Nápoje z travin Václav Rathouský
Kniha o nápoji z trávy (Mladého ječmene) od Václava Rathouského, majitele společnosti Green Ways, Vás upoutá čtivým obsahem a pěknými fotografiemi. více
Zelená pre Život Victoria Boutenko
Táto kniha vám ponúkne iný, nový pohľad na stravovanie a na prijímanie zdravej a chutnej výživy pri rýchlej príprave. Pretože zdravá výživa môže byť aj chutná. Skúste nový stravovací štýl sami na sebe. Dajte novým návyko... více
Pryč s kyselostí! Kurt Tepperwein
Naše tělo je uzpůsobeno tak, že bychom se mohli dožít až 130 let. Ovšem v důsledku současného životního stylu trpíme nemocemi, předčasně stárneme a umíráme. Vnitřní prostředí organismu by mělo mít mírně zásaditý charakte... více