1JiTkA2 komentáře u knih
Další úžasná kniha od Colleen. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická i Ridge a Maggie. Také velmi povedený pár je Warren a Bridgete. Bylo to velmi čtivé - jako všechny knihy od Colleen. Nádherné písničky a velmi silný příběh. Doporučuji!
Knihu s tímto námětem jsem ještě nikdy nečetla. A velmi mě překvapila. Neodložila jsem ji dokud jsem ji nepřečetla. Příběh byl velmi čtivý a hlavně smutný. Hlavní hrdinka mi byla sympatická.
K této sérii jsem se dostala až po letech a docela mě zklamala čekala jsem, že to bude lepší. Ale i tak to ušlo. Velmi se mi líbí obaly u knih. Je to čtivé. Hlavní hrdinka mě místy dost štvala. Uvidím jaký bude druhý díl.
Je to taková oddechová knížka místy i napínavá ale moc mi v hlavě neutkvěla. Po pár dnech jsem na ni zapoměla. Bylo to čtivé a pěkný námět i obal knihy.
O trochu slabší než selekce ale pořád je to velmi čtivě napsaný. Jako u všech krásný obal knihy. Hlavní hrdinka mi byla ze začátku trochu nepříjemná. Těším se na závěr celé série.
První kniha od této autorky a rozhodně né poslední. Kniha mě velmi nadchla a byla velmi napínavá od začátku až do konce. Konec mě velmi překvapil. Vůbec jsem to nečekala. Rozhodně tuto knihu doporučuji!
Úžasný thriller, moc se mi to líbilo. Ten konec, vlastně celá kniha byla vážně napínavá :)
Nádherný děj knihy, krásný obal i u Slzy.
Od knihy jsem se nemohla odtrhnout! Jen škoda, že autorka tam moc rozepisovala místa (jak vypadají atd...). A ten konec...náádherný ale i hodně smutný... :)