1v8na komentáře u knih
Příběh se mi velice líbil. Nemůžu se dočkat, až si přečtu další díl. :-)
kniha byla výborná, měla něco do sebe. Ale v životě bych nechtěla mít tak vypočítavou matku.
(SPOILER) Kniha byla velmi pěkná. Myslím si, že oba hrdinové měli právo na to, aby konečně našli lásku.
úžasný detektivní román, byl napínavý a dobrodružný. Koukala jsem i na seriál, který se mi velmi líbil.
Bylo to vynikající. Jsem zvědavá, jak bude ve filmu vypadat Renesmé, protože film jsem ještě neměla možnost vidět. A také by mě zajímalo, kdo bude hrát Benjamina. Jsem ráda, že to dopadlo tak, jak dopadlo
spoiler - Tato kniha stála za to. Příběh byl napínavý až do poslední stránky. Příběh je plný lásky, ale i klamstev. Ženy byly již v minulosti pěkné svině, ale díkybohu jsem zatím nepotkala žádnou takovou, jako byla v knize baronka Lehotská. Největší kladnou, milou a dobrou postavou byl hrabě Meško a jeho milá Stanka.
Kniha byla velice zábavná a poučná. Velmi se mi líbil i film.
Spoiler - Plyne z toho poučení, že čekat se vyplácí. Nevím, jak bych se zachovala já na místě Ivy. A už vůbec nevím, jak bych k tomu přistoupila být Romanem. Ten kluk, i když je vymyšlený jen v knížce, tak má něco do sebe
spoiler - Příběh byl typický pro každou školu. Snad každá zažila někdy šikanu. Ale myslím si, že by šikana a mazáctví na školy nikdy dojít neměly. A nemělo by to dojít už vubec tak daleko, aby kluk kvuli tomu padal z okna a bál se potom říct skutečný duvod proč spadl.
Tenhle serál musím vidět v televizi. Knižní podoba se mi neuvěřitelně líbila.
velice zajímavý příběh. Fascinuje mě, jak autor vylíčil všechny povahy postav ve městečku. Nejvíce se mi líbil Krysař. Strašně ráda bych chtěla vidět divadelní hru.
Byl to velmi pěkný příběh. Hodně mi to připomínalo pohádku o Popelce, jen v anglickém provedení.
Patří mezi špičky v povinné četbě. Kdo chce poznat Prahu za druhé světové války, měl by si tuhle knihu přečíst.
S dcerami jsme přečetli několikrát..je to parádní cestovní zpracování s nádhernými ilustracemi
Parádní kniha, která je založena na skutečných událostech. Velmi oceňuji i doslov, který vysvětluje, jak vše opravdu bylo a co si do knihy domysleli.
Příběh mě bavil a čtení mi šlo samo od sebe. Kniha byla čtivá a velmi zajímavá a bohatá na zajímavé myšlenky a citáty.
rodinné ságy mám ráda a tahle byla povedená.
Určitě se chystám i na další díly.
Fascinuje mě ochota autora spolupracovat a rozvíjet děti s PAS a začleňovat je do společnosti i přesto, že toho má občas plné zuby.
Sám v sobě se autor po večerech snaží zpracovat svoje vlastní pocity a emoce z náročné práce s autisty.
Kniha je přepis blogu a je psána s humorem a určitou mírou ironie.
Šlo o takové lehčí čtení o autismu.
Kniha je nádherně zpracovaná. Je výpravná a velmi poučná.
Má plno fotografií a ilustrací, které samotnou knihu dokreslují.
Kniha je psána velmi zajímavou formou - je rozdělena do kapitol a vždy jedna dvojstrana se věnuje jednomu tématu.
Text doplňují i kvízové otázky, různé pokusy a tipy a možnosti, jak čtenář sám může zvířata poznat či jim pomoct.
Vynikající možnost, jak se se zvířaty seznámit, s jejich životem a porozumět jim.