1v8na komentáře u knih
celkem poučná kniha, ovšem po 25 vlajkách mě to přestalo bavit.
opravdu hodně parádní příběhy. Takové pohádkové a velmi nápadité
spoiler - Celkem zajímavý příběh. Já osobně nemužu občas babičku rozdýchat ani u ní doma, natož ještě kdyby měli obě dvě bydlet u nás doma s námi pod jednou stŘechou, to by byl naprostý horor. A k tomu ještě kdyby se kolem mě měla batolit dvojčata.
Kniha mi rozšířila obzor o pověstech Prahy a pomohla mi i dotvořit si pár faktu.
Kniha mne moc nebavila, ale film mě zaujal o něco více, ale zase ne tak moc, protože jsem ze začátku u něj málem usnula.
Velmi poučný příběh. Nevím, zda bych se dokázala vypořádat se situacemi, jaké jsou popsány v knize.
pěkný pusobivý příběh plný citu, lásky, hledání a hlavně se šťastným koncem.
Některé rekordy mě opravdu dostávají, stojí za to a jsou velmi překvapivé.
tak zrovna tenhle životopis mě moc nebral. četla jsem z téhle edice lepší.
hodně zajímavá a poučná kniha. Nejvíce mne zaujal popis mumifikace.
spoiler - V této knize jsem se dozvěděla o tom, že historici spekulují vubec o tom, zda William Shakespeare ty svoje hry vubec napsal. Dohadují se o tom, že je mohl klidně napsat úplně někdo jiný a William byl podstrčen jen jako prostředník a herec divadelní společnosti.
spoiler - Obdivuji tu holku, že ačkoliv se dozví, že její láska je psychicky úplně mimo, tak přesto bojuje dál, nejen za sebe, ale i za něj. Já bych to nedokázala
Kniha mi doplnila znalosti o světových válkách. Kromé toho je naučná, je psaná humornou formou, takže při historii se mohu i pobavit.
Tohle byla taková oddechová četba na konci školního roku a bylo to fajn. Vyplatilo se to přečíst si to.
spoiler - Udivuje mě Petrova sebevražda. Taky se podivuji nad údivem profesorky Stachové, která se divila, proč se Lucka neodvolala na zkouškách. Někdy si názory lidí opravdu proti řečí.
Obdivuji hlavní hrdinku, nevím, jak bych se já dokázala vypořádat s celou situací, kterou musela zvládnout ona
Kniha je velmi poučná, moc se mi líbila. Ovšem myslím si, že je hloupé brát si život v jakékoliv situaci.
bylo to naprosto super a senza. Stálo to za to. Líbil se mi jak film, tak i kniha. Nejlepší na tom všem byl představitel Mikuláše a Ondráše. Dva kontrasty, ale stály za to. Byla to krása.
spoiler - fascinuje mě, jak mohla Pavla vůbec cestovat s cizím mužem po Francii. A pak se navíc do něj ještě zamilovat. Hodně nápaditý příběh, ale trochu moc přesládlý.