3nitka komentáře u knih
"Má ale jejich vztah budoucnost? Spíš lehne popelem. První vzplanutí a dost." Úžasný čierny humor.
Pripájam sa k ostatným, pohodová kniha, ako stvorená na záhradu, pohodlné kreslo a pohár vína. Čistý relax.
Syna som dostala ako darček. Áno, severské detektívky sú populárne a dobre sa predávajú. Tiež som zopár čítala. Ale táto mi prišla dosť nudná a rozvláčna. Neverím, že by Sonny dokázal všetko to, čo v knihe zvládol. Priveľa postáv a žiadna nedostala väčší priestor. Ešte séria s HH je čtivá. Ale priznávam, že Nesba na dlhú dobu odkladám.
King a detektívka? Netradičná kombinácia. Ale výborná.
Bachatel je desivý, br.
Nápad výborný, prelínanie príbehov, postáv a časových období zaujímavé. A pravdaže materská láska je silná, až za hrob. Ale spracovanie všetkého je také … slabšie. Rozhodne to nie je triler, z ktorého by chodil mráz po chrbáte. Možno sa autorka inšpirovala Kingom a jeho Řbitovem zviřátek.
No tak som sklamaná. Prvých 400 strán som sa poriadne nudila. A čo ten záver? Nie veru, viac ako dve nemôžem dať.
To je dnešná doba. Tlak na výkon, na predaj. A všetko je málo. Smutné čítanie.
Prvý diel série sa mi páčil viac. V Sove mi Mia nejako začala liezť na nervy. Ale záver naznačuje pokračovanie, uvidíme.
Dicka Francisa môžem čítať stále. Výborne vykreslené postavy. Odporúčam.
waw, naozaj napínavé. Dosť brutálne,
ale dobré. Dynamické a svižné. Naozaj problém odložiť.
Je napísaná takým zvláštnym spôsobom, napriek tomu v nej mám veľa podčiarknutého.
Veľmi pekné myšlienky, len tak si listovať.
Kéž nám večer odpustí omyly dne
a tak dosáhne míru.
Sériu o Anne, ryšavke, mi odporučila moja sestra a nesklamala som sa. Rada sa k tejto sérii kedykoľvek vrátim.
Jedna myšlienka ma donútila zamyslieť sa:
Své radosti i zármutky si volíme dlouho před tím, než je prožíváme.
Sladučký a predvídateľný príbeh na oddych. Chcem jesť čokoládu.
Stručný a dynamický dej. Môžem len obdivovať jej odvahu a dobrodružnú povahu. Podľa seriálu Star Trek Voyager A.E. žije v Delta kvadrante. Ak je to pravda, závidím.