aannyy komentáře u knih
Opět bezvadný příběh, který se čte jedním dechem :-)
Podle mě zatím nejlepší díl z celé série :-) ale ještě mám před sebou čtvrtý a pátý ...
Chvíli mi trvalo, než jsem si poskládala, kdo je vlastně ten vrah, podle mě mělo být konci věnováno více stran, ale jinak se mi to líbilo.
Na to, jak je v předešlých knihách Zsadist popisován jako monstrum na zabíjení téměř bez mozku, je ta knížka romantická jako prase :-) ale čte se to hezky, v konec jsem ani nedoufala. Už se těším na osudy dalších bratrů jako Thor nebo Phury a jsem ráda, že tu autorka nakousla trochu i Butchův osud :-)
Další skvělá Kingova kniha! Nemohla jsem se od ní vůbec odtrhnout :-)
Pěkná knížka, hezky se to četlo :-) a když se mi pak o tom zdálo, to byl pocuc :-)
Lepší knihu jsem dlouho nečetla :-)
Bože, to se taky hezky četlo :-) jako zatím každá knížka od Brownové. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Zasloužených 5 hvězdiček :-)
Kniha byla výborná. Jako všechny knihy od Jacksonové, co jsem zatím četla. Jen mi to na konci přišlo už takové moc zdlouhavé. Ale jinak skvělá kniha, musela jsem se od ní i doslova odtrhnout, jinak bych četla a četla ...
Chvilku jsem se ztrácela v ději, ale nakonec jsem ji přečetla jedním dechem :-)
Od téhle knihy jsem hodně očekávala, protože jsem byla zvědavá, jak to celé dopadne. A dočkala se. Skvěle napsáno.
Fieldingová mi asi nepřirostla k srdci, nemohla jsem se do knihy vůbec začíst, ač jsem ji dočetla. Jinak námět je to skvělý.
Český název mi přijde trochu mimo :-) ale kniha se četla hezky.
Já knihy o Kay Scarpettové čtu napřeskáčku, takže se v tom trochu ztrácím občas, ale i tak se mi pořád líbí :-)
K Vampýrské akademii jsem se vrátila po dlouhé době. Po skvělém prvním dílu následoval ještě lepší ten druhý :-)
Opět klasický Irving :-) ač jeho první román, moc se mi líbil.