Acinore

Odpočinkové čtení.. Líp bych to neřekla. Člověk se těší, moc u toho nepřemýšlí a ve finále je mu i jedno jak to dopadlo, protože to prostě tak příjemně plynulo... dobrou noc :)

Moc překombinovaný. A ve finále se vlastně ani moc nedozvíš, teda jo, ale tak zmateně a zrychlene a konec. Hm. Ani jedna postava není prokreslená, všechno jen tak povrchně, z rychlíku. Za mě průměr.

(SPOILER) Incestní hnus. Určitě byly všechny ty dívky úžasné, nádherné, dokonalé... žádná mutace DNA, protože dědeček je strejda i tatínek i... Fuj.

Mělo to spád, četlo se samo, vždy jsem se těšila až budu pokračovat. Škoda toho jak Sidney dopadla... ale vidím naději na pokračování.

Opravdu skvěle napsáno, Jude mi krásně sedla. Snad se tu dočkáme i dalších dílů.

Nebavilo, ani jsem nedočetla.. Už to asi není pro mě, trapný a předvídatelný, fantasy románek pro puberťačky..

Zajímavě napsáno, skvělý styl psaní. Škoda toho až neuvěřitelného příběhu. Jinak by to bylo za 5*

Jo, jako nebylo to špatný, ale nemohla jsem se nějak ponořit do postav, takový povrchní všechno.. V půlce už jsem ani nechápala, jak jsou zabedněný a nenapadne je to nebo ono. A taky už mě nebaví, jak se v každý krimi ještě řeší sexuální vztahy hrdinů. Fakt trapný.

Docela blbost. Podle anotace člověk čeká nějakou akci, děj, šílený rodiče co střílí únosce dětí.. Ale tady se nic neděje, jen tlachá a čeká a konec je najednou úplnej opak a akce, až neuvěřitelná a přehnaná... Škoda, mohlo to být lepší.

Děsivý, depresivní... ale ten konec je sladká výhra :)

Přečteno za noc, takže musim dát 4*, i když děj docela jednoduchý :-) ale pěkný a to mi dávno není -náct

Za mě lepší než první díl :) a mám ráda happyendy, takže palec hore :)

Neurazí ani nepřekvapí. Rozhodně dost předvídatelná, ale četla se dobře. Jako všechny s tímhle tématem a to už nejsem náctiletá :D

Dala bych i 5*, ale občas to už bylo fakt přehnaný :D slaďárna s tragédií.. Klasika. Styl psaní supr. 85%

První půlka dobrá, pak se z toho stala hrozná slatanina.. Tak aspoň že to dobře dopadlo..