Ada23 komentáře u knih
Této knihy jsem se nemohla dočkat. Byl to zajímaví pohled na 2. světovou válku očima mé oblíbené spisovatelky z neutrálního Švédska. Kniha se velmi dobře četla, avšak velmi mě mrzí, že nebyly také přeloženy výstřižky z novin.
Opravdu krásné vánoční pohlazení po duši. K této knize se bude moc ráda každé Vánoce vracet.
Opět úžasně napsaná kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout. A další dlouhé čekání na další díl.
Z této knihy na mě dýchlo léto a příjemná pohoda. Skvělé oddechové čtení, moc jsem se pobavila.
Kniha se velmi dobře četla a je krásně graficky zpracovaná. Některé rady jsou opravdu k zamyšlení, ale některé nikoliv jelikož každý jsme jiný a žijeme jiným způsobem života.
Další krásná kniha od paní Krolupperové. Příběh je velmi čtivý a pro děti napínavý. Moc se nám s dcerou kniha líbila.
Opět kniha nezklamala. Další povedené čtení, moc se mi líbila.
Krásná kniha, moc mě bavila. Líbala se mi ještě více než první díl. Kateřina Petrusová je opravdu skvělá spisovatelka a nemohu se dočkat, až začnu číst třetí díl.
Skvělá kniha, moc se mi líbila. Už se těším na další díl.
Další pokračování o Emilovi se nám také moc líbilo. Přečetla jsme ji dceři za jedno večerní předčítání a mrzí nás, že kniha nebyla delší. Emilovy skopičiny nás moc bavily. Škoda, že už nejsou další díly.
Knihy o Emilovi se budou u nás řadit k naším nejoblíbenějším hned vedle knihy Lotta z Rošťácké uličky. Paní Astrid Lindgren uměla napsat úžasné knihy pro děti u kterých se pobaví i dospělí.
Opět skvělá kniha o Emilovi. Moc se nám s dcerou líbila.
Kniha na kterou jsem se rok těšila opět nezklamala. Perfektně napsané. Už se moc těším na další díl.
Jedno z nejlepších leporel pro děti. Děti se naučí spoustu slov, protože malé děti jednoduché rýmy milují. Je to nejoblíbenější leporelo mého dvouletého syna za což jsem moc ráda.
Krásná kniha pro malé děti, spousta obrázků s hezkými příběhy. Jsou to vlastně tři knihy v jedné, což je skvělý nápad. Synovi se moc líbí.
Opět pěkná kniha od Abby Clements. Četla jsem v době adventu a bylo to moc příjemné a oddychové čtení. Na vánoční období skvělá kniha.
Hezké pohodové čtení na léto. Moc se mi kniha líbila. A všem kdo mají rádi nenáročné a pohodové knížky mohu vřele doporučit.
Kniha se mi moc líbila, je to hezký příběh a určitě stojí za přečtení. Akorát mi dojem z knihy trošku kazilo velké množství překlepů.
Dcera tuto knihu miluje, moc se u ní nasmějeme.