AdaVinculin komentáře u knih
Opět pohlazení na duši od Jojo ;-) Nádherný příběh ,tajemství, nedá Vám to spát dokud nezjistíte co se stalo :-) Za mě tedy opravdu úžasné!!
Krasná knížka, která Vás okamžitě vtáhne do děje a nepustí dokud nedočtete. Poslední kapitoly jsem vyloženě hltala! Teď mi budou hlavní aktérky chybět, brala bych nekonečný příběh s dalším vypravěním a novými příhodami :)
Uz jsem precetla nekolik knih na toto tema a nikdy se neprestanu divit, jakeho zverstva byli lide schopny :-( Opravdu silny a smutny pribeh, cetlo se velice poutave, rozhodne nenudi!
Knizku jsem precetla, ani nevim jak, cetlo se krasne, nenasilne.. Skvely pribeh z valky a zase uplne z jineho pohledu. Ale teda ta Helena mi ale lezla na nervy :-D
Z teto knihy mam rozporuplne pocity. Nekdy mi to prislo strasne zdlouhave a jindy jsem se zase nemohla odtrhnout. Tato kniha pro mne byla vyzva a jsem rada, ze jsem ji precetla, clovek se dozvi nove veci ze starovekeho Egypta, nicmene dala mi knizka zabrat.
Wow, tak to byla jizda, bezvadne cteni, nic mi neprislo prehnane. Za me naprosta spokojenost :-)
Prijemne cteni, strasne me mrzi, ze jim trvalo 40 let, nez se sesli a pri tom stacilo tak malo :)
Nooo co na to říct...absolutně skvělá kniha, u konce jsem snad přestávala dýchat, abych četla co nejrychleji. Konec mě hodně zasáhl a něco ve mě nechal. V porovnáni s Tisíci planoucími slunci bylo vše jakoby z dálky - z Ameriky, tu hrůzu autor popsal až ke konci, ale i tak, kniha, která člověka opravdu veme za srdce..
Dost dobrá kniha, s pěkným příběhem a skvělým zavěrečným masakrem;-)Ani chvilku jsem se nenudila...nutí to člověka číst stále dál :-) Pro mě určitě vydařenej King :-)
Naprosto drsná kniha, zajímavé hned na začátku a skvělé propojení postav a dějů! Velmi zajimavý konec..Určitě stojí za přečtení!
Knížka mého dětství! Naprosto jsem ji milovala, četla stále do kola. Nakonec když Enšpígl umřel, tak i jako malá jsem brečela. Prostě skvělá!!!
Opet pohlazeni na dusi od autorky :-) Jak to ta Jojo dokaze nechapu :-) Cela knizka se cetla snadno, nikde zadny zadrhel, paradni, jako vzdy!
Kniha je psána opravdu velice poutavě, ihned se člověk začte. O nalezení a uvědomění si správné cesty životem. Pořád jsem četla, nemohla se odtrhnout a čekala na rozuzlení. Konec alá domysli si sám mě dost zklamal. Proto o jednu hvězdičku méně.
Kniha me bohuzel moc nezaujala, vubec jsem se do toho nemohla zacist. Pro me neni psana moc poutave..
Bomba! Ze začátku jsem si myslela, že mi bude trvat, než se začtu, opak byl pravdou! Od začátku až do konce Vás to nutí číst stále dál:-) Krásný příběh napříč generacemi. Ale představovala jsem si jiný konec... Ale i tak suprová četba :-)
Naprosto úžásná kniha!! Už od první stránky Vás nutí číst dál a dál! Ani chvilku nenudila. Jak bych některé knihy o 300 stránek zkrátila, tak tady bych je klidně přidala! Ráda bych se dozvěděla víc o osudech lidí žijící v jeskyni. Skvělé propojení Melanie a jejího hostitele. Úžasné, nenáročné čtení. Doporučuju nedívat se na film, to celkový dojem kazí, ale člověku to stejně nedá :-)
Knížka mě moc neoslovila, přišla mi nudná, vůbec jsem se do toho nemohla začíst a ani má představivost u této knížky moc nezahrála roli...prostě mi nějaké věci ani představit nešli. Ale věřím, že mít na tuto knihu více klidu, líbí se mi víc...asi bylo potřabe více soustředění.