adela2230 adela2230 komentáře u knih

Vánoční lásky Vánoční lásky Vi Keeland

Skvělé povídky. U některých bych brala trochu delší rozpracování, ale i tak to je pěkné. Trochu jiné, než co píšou autorky obvykle, ale přesto je to romantika, která potěší.

28.09.2022 5 z 5

Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Úplně nevím, co si myslet. Ze začátku mi hlavní hrdinka neseděla a nebyla jsem si jista, zda knihu přečtu. Po překonání první části se kniha konečně rozjela a dalo se to číst. Musím říct, že mě nezaujal ani český "překlad" skotského nářečí.

15.09.2022 4 z 5

Rande s knihomolkou Rande s knihomolkou Emma Hart

Takový krásný jednoduchý romantický příběh. Neměl extra žádné zádrhely, škoda, že není více rozpracovaná hlavní postava, co vice bude zaměřena na "knihomolství", ale i tak je to super příběh.

05.09.2022 5 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Je to velmi zajímavý příběh, ale něco mi tam chybí, co v ostatních knihách je. Stále na to nemohu přijít, ale i přes tohle je to skvělý příběh. Prostě klasika od těchto autorek.

03.09.2022 4 z 5

Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Klasická kniha od autorky. Zápletka je zde trochu jinak postavená než obvykle. Stále nevím, z čeho je odvozen název, ale i tak je to docela dobrá kniha. Nelíbí se mi zvrat, který zapříčinil rozkol mezi hrdiny, ale přesto se to přečíst dá.

20.08.2022 4 z 5

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Druhý díl se mi líbil trochu méně než první. Příběh je zajímavý, ale řekla bych, že začátek byl mírně zdlouhavý. Ale jakmile se to rozjelo, nešlo přestat číst.

27.07.2022 4 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Autorka nezklamala. Píše velmi dobré knihy, ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak to mělo spád a nemohla jsem se odtrhnout. Překvapilo mě chování rodičů (nečekala jsem takové chování, když znám jejich příběh). Ovšem díky tomu to knize dodalo ještě lepší příběh a opět to poukazuje na těžké téma, které se jen tak nevidí.

19.07.2022 4 z 5

Manželky Manželky Tarryn Fisher

Nemyslím si, že kniha patří k thrillerum. Jde to přečíst, jediné plus je zde fakt, jak snadné je uvěřit někomu "nemocnému" a jak ani lékař s tím nic neudělá.

24.06.2022 3 z 5

Drzý kravaťák Drzý kravaťák Vi Keeland

Oddechová kniha, klasický příběh od autorek. Byla vtipná a zápletka byla z jiného soudku než obvykle. Jen občas byla hlavní hrdinka trochu protivná.

18.05.2022 4 z 5

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Skvělý příběh, je tam všechno. Jak je příběh krátký, je tam všechno. Díky tomu, se člověk nemůže odtrhnout a přečte to jedním dechem.

16.05.2022 5 z 5

Můj nejmilejší suvenýr Můj nejmilejší suvenýr Vi Keeland

Skvělý příběh, klasický od těchto autorek. Určitě nezklame, je tam jiný problem, než obvykle, což dodává nový impuls.

09.05.2022 5 z 5

Van Van Melanie Moreland

Tenhle díl je takový jemný. Řekla bych, že se tam promítá věk hlavních postav a pak se z toho stává obyčejná kniha.

09.05.2022 4 z 5

Všechny krásné dny Všechny krásné dny Julia Kaufhold

Jako docela slušný příběh, jen velmi zdlouhavě napsaný. Přeskakování minulosti a současnosti bylo dost chaotické, do konce knihy jsem se s tím nemohla smířit. V tomhle podání a hromadou nepotřebných informací by kniha byla lepší jako film.

14.04.2022 2 z 5

Tátovy holky Tátovy holky Sarah Flint

Kniha se nečte špatně, ale není nejlepší knihou od této autorky. Příběh je napínavý, závěr teda mírně odflaknutý, ale jde to.

07.04.2022 3 z 5

Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Je to trochu jiný příběh. Hodně se zde řešili pocity, které hlavní postavy mají. Končící část, kde se "vyjadřuje" Elec je zbytečná. Popsal co viděl, ale spousta se opakovala. Lepší by bylo střídání postav. Konec byl obvyklý.

06.11.2021 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se nečetla špatně. Bohužel pro mě jsem měla pocit, že děj odněkud znam. Což mě mírně ovlivňovalo. Ale příběh je zajímavý, jen konec mírně chaotický.

31.10.2021 4 z 5

Chladný den pro vraždu Chladný den pro vraždu Dana Stabenow

Dobrá oddechovka, nevyžaduje velké soustředění. Děj plyne dost svižně a než se člověk rozkouká je skoro konec knihy.

12.07.2021 4 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Kniha není špatná. Je to vtipná oddechovka, která se velmi dobře čte. Občas by mohli hlavní hrdinové krotit své chování, ale jinak to jde.

12.07.2021 5 z 5

Čmeláci v srdci Čmeláci v srdci Petra Hülsmann

Zajímavá kniha, velmi dobře se čte. Má to spád a i když je tam hodně naznačeno, jak to vše dopadne, je zajímavý samotný příběh a cesta, která vede ke zmíněnému konci.

10.07.2021 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Příběh je dobrý. Kniha se dobře čte, možná ten první díl byl o malinko lepší. Ale i tohle se dalo. Hlavní hrdinka mi přišla občas moc naivní a taková husička, ale dalo se to.

25.12.2020 5 z 5