adela2230 komentáře u knih
Příběh je zajímavý, děj plyne, strašně dobře se čte. Navíc je tam dost hokeje, což je super.
Kniha je trošku horší než předchozí díl, ale stále poutavá a napínavá až do konce.
Skvělý návrat, Colin je opravdu top postava a příběh je zlehka jiný než předchozí díly, ale i tak je skvělý. Kniha má opravdu duši a člověk se od ní jen těžko dokáže odtrhnout.
Příjemná romantika, která se zaobírá i problemy v rodinách. Člověk si u ni dost odpočine.
Skvělý a napínavý příběh. Konečně se tam neřeší jen odvolání z případu. Děj je rychlý, skvělé se čte.
Autorka nezklamala, příběh se čte dobře. Jsou zde velmi vtipné scény a romantika je taky na místě.
Velmi dobrý díl. Je zábavný, plný vzájemných sympatií a k tomu vtipný. Vůbec nevadí, že je tam sex až ke konci. Autorka opravdu umí zaujmout.
Skvělá kniha, je dobře napsaná. Čte se v podstatě sama. Jsou tam i vtipné situace na odlehčení. Děj je rychlý a od knížky se skoro nejde otrhnout.
Druhý díl jsem sice četla se zpožděním, ale líbil se mi trochu více než první. Začátek byl skvělý, dobře se rozjížděl, ale pak opět začalo přibývat postav a začala jsem se ztrácet v příběhu, ale krapet méně než v prvním díle.
Skvělé shrnutí serie. Je skvělé si moct přečíst, jak hrdinové knih pokračují v životě. Velmi dobrý nápad, jak vše ukončit.
Děj je velmi snadný a předvídatelný. Ale i presto je fajn. Jsou zde vtipne momenty a díky tomu kniha plyne. Líbí se mi i zahrnutí předchozího páru, kde až teď mi přijde Lilith mnohem lepší.
Kniha je skvělá, přečetla jsem ji skoro jedním dechem. Je to romantická oddechovka, která je jina než předchozí knihy, ale přitom super.
Je to rychlý příběh, kde mají sice hlavní postavy problémy, ale rychle se to vyřeší. Je to taková klasická romanticko-erotická kniha.
Kniha mě velmi překvapila. Vím, že autorka už ma knihy s touto tématikou, ale nějak jsem se jim vyhýbala. Ovšem tato kniha to předčila. Nemohla jsem se odtrhnout hned od začátku a pořád jsem byla v napětí, co se bude dít. Občas jsem měla problém s chováním Hříšníka, ale to se pak dalo přejít.
Kniha má zajímavý příběh, ze začátku mi příběh přišel mírně zmatený a zdlouhavý. Ale pak nastaly zvraty, které knize dodaly spád a pak se kniha četla velmi dobře.
Kniha není špatná, ale občas mě dost rozčilovalo chování hlavní hrdinky. Jinak se to čte dobře, prostě oddechová romantika.
Příběh měl spád. Jen mi trochu vadilo to zaměření na Alexe, řekla bych, že to bylo až moc rušivé a otravné.
Zajímavá kniha, ze začátku jsem měla problém se začíst, ale pak už se nešlo odtrhnout.
Kniha nuti k zamyšlení nad danými situacemi a udržuje čtenáře v napětí.
Není to úplně můj šálek kavy. Ale kniha je čtivá. Příběh začíná byt hodně chytlavý az tak po půlce, ze začátku je to takové klidné a nezáživné. Nakonec je zápletka překvapivá.
Zajímavý příběh, kde je vzájemná chemie od začátku knihy. Děj se pak vyvede zajímavým směrem, kdy možná postavy až moc přemýšlejí a kniha pak trochu ztrácí na svém lesku. Ale není to nijak zvlášť neobvyklý příběh, tyto autorky většinou nezklamou a sází na jistotu.