Adeline44 Adeline44 komentáře u knih

Poupátka Poupátka Hana Lehečková

Příběh byl velmi silný. Bylo mi z něho úzkost a smutno. Přesto mě to více motivovala být tím dospělým, který děti provází na jejich cestě bezpečně a případně takovéto zneužívání dětské důvěry odhalila a eliminovali. Knihu mohu doporučit. Odkrývá nám věci, o kterých nechceme mluvit, nechceme o nich mluvit. Donutí nás otevřít oči a vidět takovéto nevhodné chování.

12.04.2024 5 z 5

Děti nade vše Děti nade vše Delphine de Vigan

Toť je první kniha od této autorky, která se mi dostala do rukou a byla jsem naprosto uchvácena. Byla jsem maximálně trochu zklamaná rozuzlením příběhu, ale to jen díky tomu, že jsem se mylně domnívala, že mám v rukou detektivku. Autorka chtěla poukázat na určitý problém dnešní doby a myslím si, že se jí to povedlo a já si díky tomu udělala na tento problém jasný názor. Knihu mohu doporučit a určitě vyhledal i další knihy od této autorky.

01.12.2021 5 z 5

Projekt Kronos Projekt Kronos Pavel Bareš

Ani nevím, co napsat. Asi prostě.. nejlepší kniha, co jsem četla!! Mně dostala a nepustila. Bylo to propracované, zajímavé a nikdy jsem se vlastně u toho nenudila. Musela jsem se nutit, abych to zavřela.

23.06.2018 5 z 5

Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Tuhle knihu jsem si prostě zamilovala, i když jsem se někdy nestotožňovala s hlavní hrdinkou. Dávám pět hvězdiček..

02.02.2018 5 z 5

Něco víc Něco víc Patrick Ness

Upřímně, čekala jsem úplně něco jinýho, ale kniha to byla super, jen bych chtěla aby to pokračovalo. Aby jsme mohli přihlížet k tomu až se zase setká s Gudmundem. Proto jsem musela odebrat jednu hvězdu, jen kvůli tomu, že jsem se na to celou knihu těšila a vlastně jsem neměla tu možnost ho více poznat. Jinak vřele doporučuji.

10.07.2017 4 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Znáte to pravidlo ,,Nesuď knihu podle obalu"? Tady spíš platí ,,Nesuď knihu podle začátku". Vášnivým romantikům vřele doporučuju a těm jako já, co lásku zas tak nemusej nejspíš taky, protože mě zaujala. Bylo to čtivý, dobře psaný, citlivý a promyšlený. Ještě jednou vřele doporučuji.

08.07.2017 4 z 5

Nedej se Nedej se Rainbow Rowell

Moc dobrá kniha. Já osobně mám autorku moc ráda. Jediné co mi tam vadilo, byl nedostatek líbacích scén a popis, když spolu třeba leželi nebo se líbali. Vždy tam o tom byla jen zmínka. Jinak kniha byla moc krásná....

16.05.2017 5 z 5

Báječné dny Báječné dny Raphael Montes

Napínavé. Moc se mi kniha líbila. Ke konci jsem vůbec nevěděla jak by to mělo dopadnout. Jako, že vůbec. Ale s tím koncem jsem spokojená nebyla. Ne, že by byl špatný, jen mě přišel nesprávný.

17.04.2017 5 z 5

Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Skvělá kniha. Takové oddechové čtení.

05.04.2017 4 z 5

Uvnitř mé hlavy Uvnitř mé hlavy Francesca Zappia

Úžasný, dokonalý, fascinující. Tohle nejde ani popsat slovy. Vtáhne vás a nepustí. Snad autorka ještě něco napíše.

23.03.2017 5 z 5

Mrazivé léto Mrazivé léto Manuela Martini

Úžasná kniha. Mě opravdu dostala. Je opravdu hrozně napínavá a můžu jí jen doporučit.

23.03.2017 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

šneki Co znamená že Chaol je prostě Chaol?? Já jsem tým Chaol. Mě přijde suprovej.

25.12.2016 5 z 5

Svět podle Prota / Na světelném paprsku Svět podle Prota / Na světelném paprsku Gene Brewer

Tuhle knihu můžu jen doporučit. Hned jsem se do ní zamilovala....

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Doufám, že už si hlavní hrdinka uvědomí, že bude šťastná jen s Chaolem. :D

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Kniha byla super. Nevím jestli byl lepší první nebo druhý díl, ale tuto sérii můžu doporučit. :)

Bouřková fronta Bouřková fronta Jim Butcher

Mě osobně se kniha špatně četla.... :(

24.12.2016 3 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas