adevr komentáře u knih
Perfekní dobrodružná kniha ( tentokrát z horních Uher 19. století) , o tom žádná.
Kdybych Červenáka neměl načteného, překvapil by mne konec, ale takhle jsem docela natěšen a zvědav kam nás, čtenáře, příště, v příběhu, přenese.
Navenek krásně zpracovaná knížka, téměř ozdoba knihovny, ale obsah už byl slabší. Taková nudně zpracovaná směs fantasy stylů, a místy jsem se v tom i ztrácel.
Když jsem to četl, s nadšením jsem si říkal: ,, Tak to je ten starej, dobrej King, jako za mlada." Knížka baví, má napětí a moc dobře se čte. Co bych chtěl víc...
Fajn záležitost, a doplnění si znalostí pro fanoušky Asterixových komiksů.
Perfektní dílo, doporučuji! Mnohé jsem z něj vyzkoušel... .)
Taková jednohubka. Příběh je jednoduchý, o jedné chcípající příšerce, a dvou dětech, hledajících v nereálných reáliích, za pomoci agenta dezertéra, svého otce. Kresba je lepší průměr.
Patří to do série, jsou více představeny další postavy, a už se těším na další pokračování.
Přiznávám, že moc český komiksy nekupuji, ale udělal jsem výjimku, a vůbec toho nelituji. Knížka je velkoformátová, kresba parádní, a příběh o to děsivější, že je podle pravdy. Obsahem je i galerie hrdinů a padouchů, s jejich následnými osudy. Mohu jen doporučit.
(SPOILER) Parádní akční a brutální komiks. Je z něj docela i cítit, jak to pány tvůrce bavilo. Těsím se na další dvě pokračování, a prý se chystá i filmové zpracování. Snad tam scéna s tím, jak jednomu vytrhne žebro a na druhého jej použije jako dýku, zůstane zachována. :)
Na zadek jsem se z toho neposadil, a tak doufám že další díl tomu dá pořádnou korunu, potenciál to má... Možná že, až se příběh uzavře, dostane to, pro mě, nějaký ,,WOW" efekt.
Docela dobrý komiks, ale přece jen mě tam něco štvalo. A to ty časté narážky na rasismus. Zlý policajti zabíjející nevinné černé déti, střílet dealery drog by bylo rasistické, vždyť jsou horší zločinci, zejména tzv. bilé límečky, hlavní hrdina s černoškou chodí, atd... no, ta falešná korektnost z toho jen stříká. Škoda toho, ale věřím že čtenáři sluníčkáři se budou tetelit blahem.
Není to špatné, ale štve mě to střídání fontů textu, třeba ten ,,technosluha" se opravdu blbě čte. Titěrné, tenké a nahuštěné písmo, jen aby se, zbytečně alibisticky, vešlo do bublin i to jeho klikání a cvakání.
Jinak prostě, ,,Warhammerovka" ve formě komiksu, jako vyšitá, a mohu ji doporučit i pro nefanoušky tohoto světa, protože je i hezky nakreslená.
Opět skvěle namalované komiksové dílo, tentokrát však bohužel bez nahotinek. I když v pravidelné několikastránkové rubrice, o Segrellesově práci, na konci alba, je to čtenáři vynahrazeno. Jinak je scénář nekomplikovaný, ale jsem přesvědčen, že kvůli němu si fanoušci tohoto tvůrce, jeho komiksové knihy nepořizují.
Skvěle nakreslený zajímavý příběh z pradávných časů. Netrpělivě čekám na další dvojdílný komiksový sešit, kde se osudy uzavřou.
A pokud někdo nemusí historii šmrncnutou fantasy, nebo komiks, ale třeba oblibuje ženská těla, tak jej toto dílo také velmi potěší.
Tohle je skutečně moc krásná knížka. Je to nejen umělecké dílo, ale také dokument dávno zašlých časů.
Vůbec nevím co si o tom myslet... knížka je nádherná a výpravná... kresby opravdu zvláštní, a příběh neumím zhodnotit. Asi bomba námět, ale některé věci zůstali jen naznačené, nebo nedovyprávěné... Každopádně, docela mne ty malé sviňky štvali, a přál jsem jim všechno co si dělali. Připadli mi jako taková tlupa odporných neomarxistických, skřetích sluníčkářů...
Tahle knížka se opravdu povedla. Je v ní humor i akce, a hlavně prakticky vše , co tvoří paradní fantasy jízdu...
Tohle byl hodně jednoduchý příběh, ale i smutný... naštěstí je to součást něčeho většího... ale ty malby, to je nádhera. A jako bonus, některé z autorových příšer vytvořené po jiné publikace, takže mohu jen doporučit.
Opět plná palba. Knížka je zase nacpaná kreativitou a fantazií. Jen je trošku škoda zpracování. Je mi jasné že je to docela knižní špalek, ale i tak... prostě mnohdy ten text uprostřed, nejvíce mi to vadilo v psané povídce, mizel ve vazbě.