adrianna0305 komentáře u knih
Nad prvni polovinou knihy jsem se i docela bavila :-D pak mi začalo být Štefana líto a už jsem se tak nebavila :-( Přála bych mu méně agresivní dominu.
Tenhle žánr už nemá čím zaujmout a tahle kniha obzvlášť. "odpad" hodnocení si zaslouží díky nulové ochraně. Podle mě návod na šíření pohlavních nemocí.
Kniha, která neurazí, ale taky ničím nezaujme. Když si ji do knihovny nepořídíte, o nic nepřijdete :-)
Mnnooo jako nic moc :-( Stále ruka někde, něco někde, zamilovaní, odmilovaní... a pořád dokola. Víc se měla rozvinout ta "detektivní" zápletka. Už mě to jejich skotačení docela nudilo.
Tak hlavní hrdinové jsou značně narušené osobnosti :-D ...ale aspoň nejsou tupé, jako v jiném nejmenovaném bestselleru ;-) Občas tam řeší zbytečnosti, ale těch zajímavějších stránek je tam přece jen víc.
Jedna z těch lepších erotických knih :-) co můžu doporučit.
Podle mě nuda, nuda a nuda. Občasné přeskakování řádků mi pomohlo k rychlému dočtení a myslím, že jsem o nic důležitého nepřišla. První díl se mi líbil, pak už to přestalo bavit.
Tohle čtení pro babičky jsem četla co desátý řádek a stačilo :(
Jelikož jsem nějakým zázrakem přečetla první díl, musela jsem se prokousat i tímhle ...a bylo to opět nezáživné sousto. Kniha mě nijak nezaujala a už ani nevím co se tam řešilo, myslím že vcelku nic.
Inteligence hrdinek erotických románů klesá prudce dolů. Když ženská nepozná, že je těhotná, je tu naštěstí dokonalý muž, který to vypátrá za ni. Tuhle knihu, jako i předešlé díly, může vaše knihovna klidně postrádat :-)
Další ze série zbytečných knih :-( Jednu hvězdičku uděluji za nízký počet stran a tudiž krátké trápení čtenáře :-)
Taková romantická povídka o tom jak se ztratilo Óčko a nakonec bylo šťastně nalezeno. Toť celý obsah knihy :-) Přiznám, že vtipné věty se tam též našly a pár receptů na moučník.
První půlka knihy byla taková slabší, ale stačilo aby se Harry napil a hned bylo čtení zábavnější :-) Abstinence příběhu nesvědčí :-D :-D
Harry opět nezklamal, získal sice pár "šrámů", ale i tak je stále sympatickým hrdinou :-) Závěr knihy dokonalý i když se ztrátami na životech ...ale to k Harrymu patří, že se něco nepovede na 100% :-D
Od téhle knihy raději dál, nutno přeskakovat stránky nebo je vytrhat, jinak se konce nedočkáte.
Učiněná katastrofa ...i tak by se dal zhodnotit literární přínos pro čtenáře :-D Kdyby se v jedné knize, co kapitola, prolínal pohled Travise a Abby, možná by to bylo lepší, než tyhle dvě katastrofy napsané zvlášť :-(
Mně asi někdo vyměnil obsah knihy, protože hodnocení neodpovídá tomu co jsem četla :-( Začátek byl slibný, neustále jsem čekala jakou minulost Abby skrývá - a ejhle v půlce se dozvídám, že umí hrát "žolíka". Hodně nudná lovestory o čtyřech postavách ...opět jsem se nechala ovlivnit krásným obalem knihy :-)