Ajina76 komentáře u knih
Knihu jsem sice nedocetla do konce. Ale ne z duvodu, ze by za to nestala. Ale ty zločiny, ktere byly pachany jsem bez slz nedokazala cist. I presto davam 5 hvezdicek, protoze ta kniha za ne stoji.
Precteno za necele dve hodiny. Nevim, zda by ve skutecnosti bylo tak jednoduche zbavit se neverneho, nasilneho, hrubeho manzela. Asi ne. Kniha me ale zaujala. Zadne tezke cteni. Doporucuji.
Knihu jsem koupila z duvodu velike reklamy. Zpocatku jsem ale uplne nadsena z deje nebyla. ALE, cca po 100 stranach se dej rozjel a docezla jsem jednim dechem. A ten konec? Vubec jsem to necekala. Vsem doporucuji. Velice povedene cteni.
Opět vynikající. Dobrý příběh, zápletka s topící se dcerou. Ano doporučuji jako všechny knihy této autorky.
Zatim jsem musela odlozit. Kniha me vubec nenadchla. Asi jsem cekala neco vic. Vsude reklama, jaka je to prevratna kniha. Ale obsahove nic moc. Treba se k ni casem vratim.
Jednim slovem. Pecka. Krasny pribeh dvou lidi. Ale zaroven jsou vykreslena zverstva zpusobena fasisty. Mohu jen a jen doporucit.
Kniha nebyla špatná, ale asi jsem čekala trochu něco víc. Konec byl podle mě docela useknutý. Vše se vysvětlilo až v epilogu. Ale za přečtení kniha stojí.
Tak mě tedy kniha naprosto pohltila. Dávám plný počet hvězd. Nejdřív jsem si tedy myslela, že Elspeth bude nakonec živá, ale rozuzlení mě překvapilo. Já doporučuji.
Přečteno za tři dny. Strhující příběh. Napínavý děj. Závěr. Asi jsem našla další oblíbenou autorku.
Poslední dobou píši jen samé superlativy ke všemu, co přečtu. A ani tato kniha není výjimkou. Četla se jedním dechem. Pořád mě něco táhlo číst dál a dál. Celou dobu jsem si myslela, ze vim, kdo je vrah ALE. Konec mě fakt překvapil . Nebudu prozrazovat děj. Přečtěte a nebudete litovat.
Opět nezklamala. Mám přečtené všechny knihy od Bryndzy, tak jsem trochu věděla, co čekat. Příběh zajímavý od začátku až do konce. Pravda je, že Erika byla trochu lepší, ale s Kate je to první kniha, určitě si nás čtenáře také získá.
Kniha byla psaná pr mě zvláštním způsobem. Nejdříve se mi moc nelíbilo prolínání dějů - minulost a současný výslech. Ale když jsem si na to zvykla, knihu jsem přečetla jedním dechem. A mám velikou chuť si přečíst od této autory knihy další. Doporučuji.
Tak ani druhý díl nezklamal. Kniha se četla jedním dechem. určitě doporučuji. Děj měl pozvolný ráz a v závěru nás pomalu připravuje na další pokračování. Alespoň tak působilo na mě.
Mohu napsat jen par slov, ktera vystihnou muj postoj k teto knize. Super, uzasne, dobry dej. Pouze na zacatku mi trvalo, nez jsem se zacetla do deje. Po par strankach jsem se nemohla odtrhnout.
Pěkné, čtivé. Děj rychle ubíhá. Na mě je někdy použitý dost jadrný slovník. Ale jinak přečteno během pár dní. A to jsem neměla moc času na čtení. Určitě doporučuji.
Zase jedna skvělá knížka, od které se nešlo odtrhnout. Krátké kapitoly, zajímavý děj. Jen vraha jsem vůbec neodhadla.
Popravdě jsem asi čekala něco víc. Soudím podle předtím přečteného. Kdy jsem se nemohla od knih odtrhnout a přečetla je jedním dechem. Ale knihu nezatracuji.
Tak tato posledni kniha se mi libila ze vsech nejmene. Mozna se mi to zdalo, ale hodne se podobala tem drivejsim. Nezatracuji ji. Ale vim, ze uz se k ni nevratim.
Opět jedna ze skvělých knih, která se četla jedním dechem. Kniha vás nutí číst stále dál a dál.
Čtivé, poutavé. Dobře zpracovaný příběh. Jméno vraha mě tedy nenapadlo. Kniha se četla jedním dechem a už mám připravené další od této autorky.