Ajinka79 Ajinka79 komentáře u knih

Velké trojhvězdí Velké trojhvězdí Guillaume Apollinaire

Jeden z největších skvostů mé knihovny.

05.06.2020 5 z 5

Závity ulit Závity ulit Martina Málková

To jsem sáhla hodně vedle. Na můj vkus příliš "přeslazené"..

26.05.2020 2 z 5

Sto devětadevadesát schodů Sto devětadevadesát schodů Michel Faber

Sto lidí, sto chutí.. Nesdílím všeobecné nadšení a to hlavně asi proto, že neholduji povídkám. Ale Faberovi šanci ještě dám, Kvítek na mne čeká v knihovně :-)

20.05.2020 3 z 5

Zahradní rostliny podle barev Zahradní rostliny podle barev Didier Willery

Skvělá, přehledná kniha, ve které najdete vše, co potřebujete vědět.

18.05.2020 5 z 5

Sex a lži Sex a lži Leïla Slimani

I přesto, že mi kniha přišla trochu chaotická, měla jsem během celé četby pusu dokořán. Vůbec jsem netušila, že by to v Maroku mohlo v dnešní době takhle fungovat. Myslím, že si (aspoň na chvilku) přestanu stěžovat na hlouposti a opět si řeknu, jak jsem ráda, že jsem se narodila tady!

12.05.2020 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Myslim, ze to bude prvni kniha, kterou si prectu minimalne dvakrat! Jsem totalne ohromena a urcite budu doporucovat dal.

04.04.2020 5 z 5

Základní techniky šití Základní techniky šití Wendy Gardiner

Pro samouka začátečníka bohužel nepotřebná kniha. Dost často čtete, že máte postupovat dle návodu. Ale když návod na stroj nemáte, tak vám kniha nepomůže.

30.03.2020 3 z 5

Jednoduché aranžování květin Jednoduché aranžování květin Stephen Wicks

Pro laika jednoduche, prehledne.Urcite neco dle navodu v knize vyzkousim.

28.03.2020 4 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

I přesto, že nejsem cílová skupina, kniha se mi líbila. Shodou okolností je to asi čtvrtá kniha v pořadí s podobným tématem a musím říct, že tahle byla asi nejlépe zpracovaná. Doporučuji.

06.03.2020 5 z 5

Pššt Pššt Mel Sherratt

Opet mi prislo, ze urcite situace byly tezko uveritelne. Ale nejvetsi zklamani bylo z konce knihy. Jako by ji dopsal uplne jiny spisovatel..

29.02.2020 3 z 5

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

V prvni rade chci rici, ze si vazim kazdeho, kdo je schopen napsat knihu. Takze i kdyz si spisovatelky vazim, musim rict, ze cas straveny s jeji knihou bych radeji stravila s jinou knihou. Docetla jsem jen proto, abych se nechala sokovat udajne vybornym koncem.Ale i konec za me velke zklamani. Kdyz jsem si dala zpetne vse dohromady, tak mi to do sebe vubec nepasovalo. Skoda..

23.02.2020 3 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Nebudu opakovat to, co je ve vsech komentech pode mnou. Nejdriv nuda, potom waaau!
Ale presto ubiram hvezdu kvuli (pro me) velice nepravdepodobne vyusteni hlavni zapletky.

17.02.2020 4 z 5

Beze svědků Beze svědků Lisa Jewell

Kniha se mi líbila, ale obávám se, že za pár měsíců už nebudu vědět, o čem vlastně byla..

06.02.2020 4 z 5

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

První třetina knihy se dost táhla, měla jsem tendence ji odložit. Vydržela jsem a nakonec jsem byla celkem spokojená. Ale na plný počet to není.

06.02.2020 4 z 5

Pady Pady Sandra Dieckmann

Nádherné ilustrace, krásný příběh, který by si měl přečíst každý, nejen děti.

29.01.2020 5 z 5

V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Na rozdíl od jiných čtenářů mi nevadila absence květnatých popisů. Naopak mi tenhle styl velice vyhovoval. Výborná kniha, kterou si budu dlouho pamatovat.

29.01.2020 5 z 5

Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy Jean Giono

Úžasný počin muže, který sázel stromy. Ale na pět hvězd to z mé strany není..

24.01.2020 4 z 5

Vířivka Vířivka Lucie Konečná

Mam rada knihy, ktere maji spad a zbytecne se nezabyvaji omackami kolem.Velice vydarena jednohubka!

09.01.2020 4 z 5

Porodní bába od řeky Hope Porodní bába od řeky Hope Patricia Harman

Tohle bohuzel nebyl muj salek kavy.Popisy porodu mi prisly zajimave, ale pribeh dost pokulhaval.Ke konci uz jsem hodne preskakovala, abych knihu co nejdrive docetla.

07.01.2020 3 z 5

A na nebi čekají hvězdy A na nebi čekají hvězdy Lori Nelson Spielman

Cetla jsem na doporuceni, ale moc nechapu vsechny ty oslavne komentare.
Postavy jednaly dost nelogicky a celkove jsem tomu pribehu vlastne neuverila.Ne, u mne opravdu nezabodovala..

31.12.2019 3 z 5