Ála1968 Ála1968 komentáře u knih

Kalvárie Kalvárie Petra Braunová

Zřejmě protože nepatřím k sexuální menšině,nedokáži asi knihu pořádně docenit.Byla dost depresivní,ale přesto nebyla úplně špatná.Jen to není můj šálek kávy.

19.04.2020 3 z 5

Opožděné vzpomínky Opožděné vzpomínky Evelina Merová

Dojemné vzpomínky židovské dívky,která prožila část dětství v Praze,část v Terezíně a Osvětimi a zbytek po adopci v Sovětském svazu,aby se nakonec ve stáří vrátila zpět do Prahy.

18.04.2020 3 z 5

Zbytky iluzí Zbytky iluzí Jitka Prokšová

Silný a hodně uvěřitelný příběh.Od poloviny jsem jen brečela a skončila až na konci.Přestože byl smutný,byl krásný.Jen jsem měla vztek na ty chlapy,nakonec se jim zas tak moc nestalo,až na Robina.Měli je spráskat už na té chatě.

18.04.2020 4 z 5

Ženy@cizinci na konci tisíciletí Ženy@cizinci na konci tisíciletí Markéta Hejkalová

Ze začátku jsem se v příběhu dost ztrácela,styl psaní mě nezaujal,přeskakování z jedné osoby na druhou.Vůbec se mi nechtělo příběh dočíst

18.04.2020 2 z 5

Za to mi zaplatíš! Za to mi zaplatíš! Petra Nagyová Džerengová

Irma by potřebovala občas pár facek,taková nesnesitelná hysterka,která viděla jen sebe samu a Ivan byl obyčejný psychopat,který patří do Bohnic.Ale kniha jako celek byla super.

18.04.2020 4 z 5

Kouzlo noci Kouzlo noci Elizabeth Boyle

Začátek nic moc,prostředek byl nabitý akcemi,konec byl nedořešený,spoustu věcí mi tam chyběla k dořešení.Celkově průměr

18.04.2020 3 z 5

Odvážný lord Brant Odvážný lord Brant Hannah Howell

Příběh sám o sobě byl moc hezký,ale to s těmi dětmi tedy nebylo nic,co by mě přinutilo se ke knize někdy vrátit,jako to občas u mých oblíbených dělávám.Nemám ráda,když jsou do toho zamotané týrané děti,myslím,že je toho v životě dost a do romantiky se mi to nelíbí.Nějaký padouch,zloděj,zákeřný vrah,to ano,ale tohle opravdu ne.

17.04.2020 3 z 5

Hodina po půlnoci Hodina po půlnoci Hana Marie Körnerová (p)

Mám radši autorčiny knihy ze současnosti.Přišlo mi to hrozně překombinované.Ne špatné,ale žádný zázrak.

17.04.2020 3 z 5

Tri sestry Tri sestry Táňa Keleová-Vasilková

Mám autorku ráda a i když tato kniha mi přijde trochu slabší oproti ostatním,přečetla jsem ji na jeden zátah a bylo to milé.Občas hodně předvídatelné,ale fajn.

17.04.2020 4 z 5

Sázka lady Allertonové Sázka lady Allertonové Nicola Cornick

Začátek byl pěkný,ale potom to byla nuda,čekala jsem nějakou zápletku,nějakou akci,něco,co by mě dostalo,ale pořád se nic nedělo,jen obyčejné věci.Je to škoda,protože nápad nebyl vůbec špatný.

17.04.2020 2 z 5

Zrušené zásnuby Zrušené zásnuby Amanda Scott (p)

Nevím proč,ale kniha mě moc neoslovila.Nebyla vyloženě špatná,ale moje nadšení se nedostavilo.

13.04.2020 3 z 5

Nevinný polibek Nevinný polibek Elizabeth Boyle

Moc mě to bavilo.Bylo to vtipné,napínavé a romantické.Za mě super.

13.04.2020 4 z 5

Čas odpouštění Čas odpouštění Táňa Kubátová

První díl byl o mnoho lepší,přestože byl předvídatelný děj.Tady se děj hodně táhl a místy to bylo o ničem.Na můj vkus příliš mnoho mrtvých-tragických nehod.Mám autorku ráda,ale zřejmě jsem zhýčkaná od K.Gillerové a T.Keleové-Vasilkové.

12.04.2020 2 z 5

Převozníci Převozníci Táňa Kubátová

Přestože byl děj trošku jednodušší,nebylo to vůbec špatné.Vlastně celý příběh byl předvídatelný,na odreagování to bylo fajn.

12.04.2020 3 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Začala jsem druhým dílem této trilogie.Ten byl vážně super.Tento díl už nebyl takový,ale byl pěkný,přestože dvojka vítězí,stojí za přečtení oba díly.

12.04.2020 4 z 5

Skandál Skandál Gayle Callen

Bylo to vtipné,krásné,super.Mám ráda romance tohoto typu.Bavila jsem se.

11.04.2020 4 z 5

Dokud se budeš smát Dokud se budeš smát Hana Marie Körnerová (p)

Nechápala jsem Ilonu,jak mohla tak dlouho žít v takovém manželství.A potom problémy s Alicí.Myslím,že kdo si tohle neprožil,nikdy nepochopí o co jde.Obdivuji i Kamilu,její statečnost,s kterou se rvala o svůj život.Byla to prostě nádhera.

03.04.2020 5 z 5

Čistá láska Čistá láska Jana Benková

Stále jsem čekala,že přijde něco u čeho řeknu wau....super.Nic takového se nedostavilo.Bohužel.Byl to jednoduchý příběh,stále o tom samém a v polovině knihy už unavující.Dvě hvězdičky za recepty nakonec.

02.04.2020 2 z 5

Jestli mi uvěříš Jestli mi uvěříš Katarína Gillerová

Byla to nádhera.Zatím mě žádná kniha od této autorky nezklamala.Myslím,že patří mezi nejlepší autorky románů pro ženy ze současnosti.Opravdu super.

02.04.2020 5 z 5

A co s tím má společnýho láska? A co s tím má společnýho láska? Anna Tůmová

Kniha mě ničím nenadchla.Přestože jsem se hodně snažila knihu dočíst,byla jsem zklamaná.

01.04.2020 1 z 5